פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים שלום קניתי את המוצרים ה קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM ומשחה טרמית SILUER 5 אני צריך עזרה עם סדור המאוררים במארז וגם מצאתי ש במארז רק 2 FAN אחורים מוצאים אויר שאר ה FAN 5 מכנסים אויר יש לי 7 FAN 5 של המארז 2 של COOL MASTER המעבד יושב ספארק 7+ Thermaltake Highest Xaser III V1000A אני השמח עם תוכלו לעזור לי גם במריחה של SILUER 5 תודה רבה לכול העוזרים
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים לכל הדברים האלה יש כבר עשרות תארדים ואפילו מדריכים באתראבל בכל זאת..המשחה טרמית צריכה להיות שכבה אחידה פחות או יותר, ודיי דקה, לא עבה מידי כי אז יקח זמן לחום לעבור אל הסינק או משהו כזה..בכל מקרה אתה יכול למרוח עם פלסטיק נקי ישר או כרטיס אשראי, או פשוט עם האצבע העיקר שיצא נורמלי בסופו של דברתגיד לי איפה המאוררים ממוקמים ונראה איך עדיף לסדר אותםהסידור אופטימלי זהמקדימה מכניסמאחורה מוציאבדפנות מכניסבגג מוציא
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר או קי קישור האתר שיש שם תמונות של המארזאני מקווה שהקשור יעבודhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כמו שאמרתי.. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא, בגג מוציא, ובצד מכניסבקשר למשחה טרמית יש לך מדריך באתר אבל כל מה שצריך בעיקרון זה למרוח עם משהו אפילו עם האצבעשכבה דקה ולהשתדל שהיא יהיה אחידה. לא שזה משנה כל כך בגלל שהסינק ילחץ חזק שהמשחה תיהיה אחידה..פשוט שתראה את כל הצ'יפ מרוח ולא בשכבה עבה
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר עוד לא שמתי את המשחה זה הפעם הראשונה שלישאני מוציא את הקירורבמארז יש לי 2 מאחורה מוצאים2 מהצד מכנסים1 אחד למעלה מכניס2 למטה מקדימה מכנסים
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים WOW !המעבד שלך בטח מרגיש כמו כלב שמוציא את הראש מהחלון בזמן הנסיעה..תהפוך את המאורר העליון שיוציא אוויר, אין בזה שום היגיון שיכניס.. (אוויר חם עולה למעלה, המאורר מוציא את האוויר החם..)
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר מה את אומר על הסדור הבא2 מקדימה מכנסים1 מאחורה עליון מכניס1מאחורה תחתון מוציא2 מהצד מכנסים1 גג מוציאמה אתם חושבים תודה
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אתה לא צריך להתיעץ אתה יכול לנסות לבד ולראות תוצאות של עליה\ירידה בטמפרטורותאני רק אומר שסירקולציה אולטימטיבית זה מקדימה מכניס, מאחורה מוציא, מהצד מכניס, מלמעלה מוציאיש לזה היגיון לא סתם החליטו ככה , אתה לא חייב לעשות דווקא את זה..... תשחק עם זה איך שבא לךאני אישית בכל המארזים שלי ושל חברים שלי נשאר עם הצורת זרימת אוויר הזאת דרך אגב, אני לא רואה סיבה להפוך את המאורר מאחורה שיכניס אוויריש לך מספיק הכנסת אוויר מהדלת ומקדימה..אני הייתי משאיר את שתי המאוררים מאחורה מוציאים..
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אם כבר שמאחור תחתון יכניס ועליון יוציא (אויר חם כזכור)נ.ב לי זה עזור קצת.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אם כבר שמאחור תחתון יכניס ועליון יוציא (אויר חם כזכור)נ.ב לי זה עזור קצת.איזה סיבה יש לו להכניס אוויר מאחורה אם יש לו 2 שמכניסים מהדלת ישירות לכיוון המעבד , הגשר, וכרטיס המסך
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים לפי מה שאני למדתי אחרי כמה זמן פה זה שעדיף שיהיו יותר מוציאים ממכניסים:1 מקדימה מכניס2 מהצד מכניסים2 מאחורה מוציאים1 מלמעלה מוציא או1 מקדימה מכניס2 מהצד מכניסים3 מאחורה מוציאים (אם יש מקום)1 מלמעלה מוציא או1 מקדימה מכניס2 מהצד מכניסים2 מאחורה מוציאים2 מלמעלה מוציאים (אם יש מקום)תבדוק מה מביא את התוצאות הכי טובות.
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים Vatos-Locos יכול להיות שאתה צודק אבל אני הגבתי לשאלה שלו לגבי אם המאורר העליון מאחור צריך להכניס ולי זה עזר כי יש לי את הDP101 *off topic* manbot הסידור שלך הגיוני אבל הוא מזכיר לי פרוייקט של אתר אחד (שיט שכחתי איזה) שהם תקעו בערך 30 מאוררי 120 mm במארז שלהם (לא זוכר אם דלתא או לא) בסוף הם אמרו שזה יותר רועש מהמכונית שלהם או משהו דומה סתם משהו לחשוב עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.