עבור לתוכן

לאחר אין ספור השוואת בניתי את המפרט הבא אשמח לחוות דעת

Featured Replies

פורסם

נ.ב אני מנסה להגיע לתקציב של 4500 ש"ח +- כרגע ללא ההצלחה של ממש :P

[table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1450 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1450 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI [table][tr][td]550 [table][tr][td]1 [table][tr][td]550 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 [table][tr][td]350 [table][tr][td]1 [table][tr][td]350 [table][tr] [td]כרטיסי מסך‏ GIGABYTE - nVidia [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E [table][tr][td]1110 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1110 [table][tr] [td]צורבי DVD‏ LG [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) [table][tr][td]130 [table][tr][td]1 [table][tr][td]130 [table][tr] [td]מארזים‏ Thermaltake [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]SopranoRS 101 Midi Tower Series Black Case (No PSU) [table][tr][td]260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]260 [table][tr] [td]ספקי כוח‏ Corsair [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]GS 600W Active PFC 14cm Fan [table][tr][td]470 [table][tr][td]1 [table][tr][td]470 [table][tr] [td]מסכים‏ LG [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]LG IPS226V 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI HDMI WideScreen Black [table][tr][td]60 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1060 [table][tr] [td]

אל תתייסו למחירים פשוט למפרט.

אחי רוצה מחשב לגיימרים שיחזיק לפחות ל5 שנים הקרובות.

האם כדאי לחכות קצת (יש משהו ממש "מרעיש" שהולך לצאת בקרוב?)[/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

אגב כמה הערות חשובות:

המחשב ישמש למשחקים "כבדים" ברזולוציית FULL HD .

אין צורך בדיסק קשיח (קנה לפני חצי שנה WD 1TB GREEN)

סליחה על המפרט שיצא עקום פשוט העתקתי מKSP...

לאחי חשוב שהכל יטוס והכל ירוץ חלק ללא לאגים.

פורסם

תענה על השאלון.

הקשיח שציננת איטי ביחס לכוננים קשיחים רגילים ויכול ליצור צוואר בקבוק. הוא יכול להיות הדבר שיאת לך את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי סליחה לא שמתי לב שיש שאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל מסך

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם מדובר ב10%+- ביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,GTA IV,BATMAN AC,CRYSIS 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מתקין לבד WIN7 64BIT ULTIMATE

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי (ניסיון מעולה איתם)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים /חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא אבל שיהיה מוכן להתקני "העתיד"..

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא זה מחשב ל5 שנים הקרובות לפחות!

לגבי מסך האם דל U2312HM מתאים למשחקים? אם לא איזה מסך מומלץ 22"-23" LED?

לגבי דיסק קשיח היה לי אישית WD BLACK EDITION 1TB ופשוט הוא קרס פעמיים אחרי חודש!!!! הגרין מחזיק יפה כמה חודשים גם אצלי וגם אצל אחי אני מקווה מאוד שזה לא קריטי שהוא לא מהסדרה המהירה...

פורסם

המעבד יקר ומבוזבז, הלוח לא משהו לOC.

מבחינת 5 שנים, גם מחשב יקר יותר מהותית לא יעשה 5 שנים כמו שצריך מבחינת גיימינג, פשוט בגלל שכרטיסי מסך מזדקנים מהר יחסית. עקרונית, המפרט לא משתלם במיוחד, הRAM יקר יחסית ללא סיבה, המעבד יקר שלא לצורך, 2500K יהווה בחירה הגיונית יותר. המעבד בTRAY ולא כללת קירור, ואם אתה מתכנן OC אז העלות היא לא זניחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לאחר ההערות שלכם החלטתי לשנמך מעט את המפרט:

מעבד : I5 2500K

לוח אם: GIGABYTE Z68MA-DH2-B3

זכורונות: 2X4gb corsair blue (הזכרון הכי זול שמצאתי עולה 80 ל2GB סה"כ 240 ש"ח נראה לי שעדיף להוסיף 110 ולקבל רמה)

כ.מסך: GIGABYTE GTX560 TI OC

מארז: Raidmax ninja

ספק כח: CORSAIR 650W GS

מסך DELL U2312 "23

סה"כ 4750 ש"ח.

אני מזכיר המחשב נועד למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה.

מה אתם אומרים?

פורסם

לגיימינג ברמת שציינת זה מפרט לא מוצלח במיוחד.

הספק יקר מדי, המעבד יקר מדי והכרטיס קצת חלש לרמות האלה כבר היום.

גם איבורי לא היתה הבחירה הראשונה שלי - קרא בפורום צרכנות ותחליט.

אין הרבה טעם לעשות OC למעבד כי ההשפעה זניחה - מה שיאפשר לך להשקיע הרבה יותר על כרטיס מסך.

אם כבר - עדיף בהרבה להמהיר אותו ולא את המעבד.

אתה יכול ללכת על I5-2400 עם לוח H61 מה שיפנה לך תקציב לעלות בכרטיס מסך ל-HD6950 2G DUAL BIOS שנפתח ב-90% ל-HD6970 וחזק בהרבה (או אם אין - GTX570 יכנס בקושי).

לא צריך יותר מספק 500-550W איכותי של ANTEC או SEASONIC ב~350 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל עליי לציין שאתם מאוד עוזרים לי ואני שמח שבעזרתכם אקנה מפרט יעיל וחסכוני :)

מעבד: I5 2500 (לא מצאתי 2400)

לוח: GIGABYTE H61M-USB3-B3

זיכרון : CORSAIR 2X4 WHITE

כ.מסך: ספיר Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 (איך אני יודע אם זה DUAL BIOS? לא מצוין באתר שלהם כלום על זה).

צורב: LG 24X (שכחתי ממנו חחח)

מסך דל U2312 (שוב רציתי לדעת האם זה מתאים למשחקים כי הוא 8MS...)

מארז: RAIDMAX NINJA

ספק: ANTEC NEO 620W

מחיר 4800 ש"ח

מעדיף אייבורי כי הם נתנו לי שירות מעולה ותיקנו ושידרגו לי את המחשב גם שעברה האחריות אחרי שנתיים!!! לא מאמין שיש חנות שתתקן לי את המחשב ותשדרג לי אותו ללא תשלום אחרי שהאחריות נגמרת. היו לי איתם קצת בעיות בהתחלה אבל הם נתנו לי מענה הולם.

פורסם

* גם ספק 520W יספיק בהחלט

* המארז לא משהו - קח ANTEC 100 או 200

* הזיכרון יקר ללא כל צורך. 8G צריך לעלות כ~250-270 ש"ח.

* המסך מעולה ומומלץ בחום - אל תדאג. עם זאת, לגיימינג בלבד אפשר לקחת מסך פשוט וזול יותר.

* על כרטיס שהוא DUAL BIOS כתוב. תברר טוב טוב לפני. קרא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486273.msg4446668;topicseen#new

פורסם
  • מחבר

אחלה לפי המלצותיך אני יחסוך 100 ש"ח נוספים!

מה שכן פתאום אני רואה שיש שמועות חזקות שRadeon HD 7970 יצא כבר בינואר.

שווה לחכות? אני לא מאלה שיחכו ויחכו כי הרי תמיד יצאו דברים חדשים אבל אולי בכל זאת שווה לחכות חודש לכרטיס הזה? אולי יתמוחר במחיר סביר? מין הסתם שבגלל שיצא יוזלו הכרטיסים בעשרות אחוזים?

לגבי מארז אני צריך משהו מעוצב וגם ללא ברגים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים