עבור לתוכן

האם מיון לגאמ"א יחסום ממני מיונים אחרים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי.

קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א

עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה)

עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי.

עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.."

וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א.

לכן קיוויתי שיש פה מישהו שיודע האם מילוי השאלון והתחלת תהליך מיון לגאמ"א יחסום לי את האפשרות להתמיין לפרויקט תלפיות.

תודה מראש לעונים

פורסם

הכי טוב לשאול את יחידת האיתור של חמ"ן ושל חיה"א, יכול להיות שגאמאא לא מסלול חוסם אבל תלפיות כן...

בכל מקרה כשאני התמיינתי, הייתי חסום על חבצלות (לפני שלוש שנים...), אבל המיונים לגאמא היו נפרדים (התחלתי לגאמא

עברתי לחבצלות ובסוף הגעתי לקורס שעשיתי...).

אני הייתי נעול זמנית בחיל המודיעין (עד שנזרקתי מכל המיונים) אבל גם לא ניסיתי להתמיין למסלול אחר ברמה של תלפיות.

לכן אחזור ואומר דבר עם יחידת האיתור

פורסם

אני לא חושבת שיש בעיה עם המיונים. אתה רשאי להתמיין לכל מה ששולחים לך במקביל.

אבל אם אתה חושש, אתה יכול להרים טלפון, אני מניחה.

אני זוכרת שעל המכתב משחקים/חבצלות יש איזה מספר טלפון (לא שענו לי כשהתקשרתי אליהם בזמנו.. אבל אולי לך יהיה קצת יותר מזל)

אבל לתלפיות לא היה אפילו מספר שאפשר לדבר איתם........

הכי טוב שתרים טלפון לכולם ותוודא את העניין הזה.

חוץ מזה שאל תשכח שקבלה למסלול תלפיות (וגם שחקים/חבצלות) מותנה גם בקבלה ללמודים לתארים............. אז שלא ייקרה מצב שהתקבלת לגאמא- דחית אותם ובסוף גם לא התקבלת לתלפיות............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים