עבור לתוכן

ייעוץ - שדרוג כ.מסך ועוד

Featured Replies

פורסם

אז ככה, פעם ראשונה שאני מפרסם פה, נאמר לי שזהו פורום רציני עם אנשים שמבינים עניין

:D

בעקרון אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכ.מסך חזק יותר, שיהיה מסוגל לתמוך במשחקים חדשים יותר.

הבנתי ששדרוג כזה כנראה גם יגרור לשדרוג הראם והספק שלי.

עכשיו חבר המליץ לי על HD6870, אבל אני לא בטוח אם זה בכלל יתאים למערכת שלי...

אז אני אתן את המפרט הנוכחי שלי, תוכלו להמליץ לי על כ.מסך ( אם לא 6870 ) שיתאים, והאם אני צריך באמת לשדרג ספק בשביל הכרטיס...

זיכרון אני במילא רוצה לשדרג ל4GB, גם יהיה נחמד אם תמליצו לי על שדרוג שיתאים לי.

התקציב שלי לכרטיס מסך בסביבות האלף ש"ח, ורצוי ששדרוג ספק וזכרון לא יהיה יקר יותר מ400-500 ש"ח...

הנה המפרט :

לוח אם : Intel Desktop Board DG31PR Pearl Creek

מעבד : Intel Core 2 Duo E8500 3.16 GHz

זכרון : DDR 800MHz 2GB

כרטיס מסך : GeForce 220GT

ספק : Top-Cool 550W

תודה רבה :)

פורסם

במסגרת תקציב של 1500 ש"ח להכל כולל הכל, לא ניתן לבצע שדרוג שיכלול 6870 או כרטיס ברמתו, ספק ופלטפורמה חדשה.

בהנחה שכרגע יש לך כבר 2GB זיכרון בסטיק בודד, אפשר יהיה לעלות ל4GB, לקנות כרטיס מסך וספק.

הסיבה לצורך בהחלפת הספק היא היותו ג'נרי, מה שאומר שאין לדעת כיצד יתמודד עם עומס כמו שאתה רוצה להעמיס עליו.

בכל מקרה, ספק 450W איכותי (וזה מספיק) יעלה לך 230-290 ש"ח.

סטיק בודד של 2GB DDR2 יעלה לך 120-140 ש"ח.

כרטיס 6870 יעלה לך עד 1000 ש"ח.

כך שהשדרוג בלי החלפת הפלטפורמה אפשרי בהחלט, גם במקרה בו אתה צריך לקנות שני סטיקים של זיכרון.

כדאי לשקול בכל זאת את כדאיות השדרוג הזה בהתאם לרזולוצית הצג שלך ייתכן ובחירה בכרטיס מסך זול יותר תהיה הגיונית יותר, על הדרך שבין GT220 ל6870 יש עוד כמה תחנות זולות יותר שנותנות שיפור ביצועים מהותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, המליצו לי גם על HD6850 שעולה דיי פחות מ6870, ולפי מה שהבנתי ההבדל בביצועים הוא לא מאוד משמעותי?

אז בעקרון אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה בנתיים, העניין שהתקציב לוחץ ואם אני אצטרך לשדרג גם ספק וזכרון, אז הבחירה בין כרטיס למשנהו יעשה את ההבדל.

עוד שאלה, ניתן לבדוק אם הכרטיסים יתאימו ללוח אם שלי בכלל?

תודה רבה.

פורסם

מה הרזולוציה של המסך?

פורסם
  • מחבר

1440x990 מקסימלי...

פורסם

אוקיי,

אני הייתי ממליץ על:

זיכרון: http://tms.co.il/product/8497

כ.מסך: http://tms.co.il/product/10579 הרבה יותר טוב מה-6870 וגם אוברקלוקר רציני

ספק: http://tms.co.il/product/7943 יהיה אוברקיל ואפילו יספיק אם תרצה בעתיד להוסיף עוד כרטיס כזה במערך..

חריגה של 100 ש"ח אבל שווה

ויספיק לך אם בעתיד תשדרג מסך ל-1080P (לי פעם היתה בול אותה רזולוציה ואותו כרטיס מסך, במקרה ה-GT220 והחלפתי ל560 TI למרות שאמרו לי שהוא אוברקיל לרזולוציה. אחרי כמה חודשים התחדשתי לי ב2312HM של דל והכרטיס מתמודד בכבוד עם כל משחק שאני זורק עליו בניגוד לGT220 המקרטע שהיה לי.)

פורסם

לא הייתי מוציא יותר מדי על המחשב הזה. המעבד שלו צוואר בקבוק לכרטיס כזה. הספק בזבוז רציני.

המסך שלו לא ברזולוצייה גבוהה ולכן זה יספיק:

ספק כוח:

Seasonic 500W SS-500ES Active PFC 80+ Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corair 2Gb DDR2-800 VALUE SELECT RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪124

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪675

סה"כ: ₪1073

פורסם

6870 חזק בכ 20% מ 6850, האחרון יחזיק משחקים בצורה יפה על הרזולוציה הנ"ל

560TI חזק במעט מ 6870 ולא מצדיק את מחירו

620W מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים