עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס טוב למשחקים בתקציב של כ1000-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ה 560TI של MSI גרסאת ה HAWK עובד על תדר של 950, ועם OC אפשר להביא אותו גם ל1050 והוא מתקרב מאוד לביצועים של gtx570 ועובר את ה6950.

לא יודע אם יש בארץ אבל

http://www.guru3d.com/article/msi-geforce-gtx-560-ti-hawk-review/21

פורסם

יש בKSP

gigabyte 560ti 448

1700 שח

אגב אני עכשיו נוטה יותר ל Gigabyte gtx570 oc שמחירו 1600 , נוסיף 200 שח נקבל קירור טוב נטחן לו תתחת בOC חיים פעם אחת!

פורסם
  • מחבר

4870 אפשר לחבר רק עם עוד HD4870 או HD4850..אתה לא יכול לערבב סדרות שונות של כרטיסים .

אוקיי תודה על התשובה

ועוד שאלה, בכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו יש אפשרות כשאני מחבר אותו עם כבל HDMI שהוא יעביר גם סאונד (ככה אני עושה עם הטלויזיה, היא מחוברת למחשב אך ורק עם הכבל הזה והוא גם מעביר תמונה וגם סאונד)

רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסים החדשים (אני מניח שבכרטיסים של ATI זה קיים, השאלה אם זה קיים גם אצל Nvidia)

פורסם

למיטב ידיעתי זה קיים בכל הכרטיסים

פורסם

אוקיי תודה על התשובה

ועוד שאלה, בכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו יש אפשרות כשאני מחבר אותו עם כבל HDMI שהוא יעביר גם סאונד (ככה אני עושה עם הטלויזיה, היא מחוברת למחשב אך ורק עם הכבל הזה והוא גם מעביר תמונה וגם סאונד)

רציתי לדעת אם זה קיים גם בכרטיסים החדשים (אני מניח שבכרטיסים של ATI זה קיים, השאלה אם זה קיים גם אצל Nvidia)

כל כרטיס מהשנתיים האחרונות כולל תמיכה בהעברת סאונד דרך HDMI,ההבדל הוא בפורמטים של סאונד שהכרטיסים יכולים להעביר ,לדוג' יש פורמט שנקרא DTS HD שסדרה 4XX של nVidia לא תומכת בהם ועד כמה שאני יודע גם לא כל סדרת 5XX ,אבל הכרטיסים של AMD כבר מהדור הקודם תומכים בצורה מלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים