פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים תהנו - http://www.mako.co.il/digital-paypal/join להכניס את המייל של חשבון הפייפאל ותקבלו קופון של 5$ במייל (לא לשכוח לבדוק בספאם), נבדק באופן אישי
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים הקופונים נגמרו לצערי... הספקתי כבר להוציא ולקנות ביותר מ- 20 מהם למי שלא שם לב, היה אפשר להוציא עוד ועוד. כל מה שצריך לעשות זה לגלוש עם private browsing כדי שלא ישמרו עוגיות ולפחות מייל חדש בשביל כל קופון.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים תודה מודי שבגללך עוד 19 אנשים בעלי חשבון פייפאל לא יוכלו להשתמש בקופונים.אחלה בנאדם.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים אין בעד מה קראתי על זה באיזה פורום אז תהיה בטוח שאני לא היחיד שעשה את זה. אגב, לא צריך חשבון פייפאל בשביל זה. מי שעשה את המודעה הזאת יצא אידיוט. הם לא מוודאים שלא נעשה שימוש בקופונים רבים עבור אותו החשבון ב- DX, לא מוודאים שיש לך חשבון PP ולא בודקים לפי IP.
פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים הפעם הם יותר מתוחכמים.שימו לב שזה בקניה של 6 דולר ומעלה, ככה שזה כבר לא בחינם.בנוסף, צריך מספר טלפון מה שמגביל את מספר הקופונים למספרי הטלפונים שיש לכם + לחברים הקרובים.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים איך משתמשים בזה?יש לי קוד קופון, איפה אני אמור להכניס אותו בDX או PAYPAL?ניסיתי בשניהם אבל זה לא מקבל את זה.
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים הצעות מה לקנות ב6-10$, בהנחה שלא עולה לי שום דבר שאני צריך? (כמה זמן יחזיק בתוקף לדעתכם?)
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים עשיתי את זה ונראה כאילו הוא קיבל את זה אבל בפועל המחיר לא משתנה למחיר שאמור להיות לאחר ההנחה. ניסיתי לקנות כ.זיכרון בכ-6 דולר שאחרי הקופון אמור לעלות 1$. אני אמור לראות את זה מידית או רק אחרי שאני נכנס ל-PP וממשיך את התשלום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.