עבור לתוכן

החוק החזרת מוצרים תקף גם למכונת גילוח/תספורת?

Featured Replies

פורסם

קניתי ב-6 מכונת גילוח, רק עכשיו יצא לי להשתמש בה, וזה היה סיוט. זה היה כאילו הוצאתי את השיערות עם פינצטה. לא חשבתי שמכונת גילוח יכולה להכאיב ככה...

מהן האפשרויות שלי? לבקש זיכוי, החלפת מוצר,....?

תודה.

פורסם

חחח אני לא יודע מה לגבי החוק..

אבל מנקודת מבטו של בעל העסק... אני לא מודע בידיוק באיזה חלק מהגוף שלך השתמשת במכונה כדי להוריד שער

אז...

פורסם
  • מחבר

חחח טוב הוא יראה שבאתי מגולח, בדר"כ אני משאיר זיפים יותר ארוכים. הבעיה שעם המסרק שאני מלביש זה כואב והוא לא עושה כלום כמעט ולא מוריד . רק רגיל בלי שום מסרק הצלחתי להתגלח נורמלי ,קצת כאב אבל משמעותית פחות מאשר כשהשתמשתי במסרק הזה. אבל הבעיה שככה זה קצר מדי...

לא יודע מה לעשות עכשיו...

פורסם

אתה לא יכול להחזיר מוצר הגייני לחנות לא משנה מה. גם לבעל החנות אסור על פי חוק מוצרי הגיינה לקחת מוצר חזרה.

אם תקרא את ההוראות של מכונות גילוח אתה תראה שכתוב בכל מוצר כזה שלוקח פרק זמן ארוך להתרגל אליו.

אני ממליץ לך להתגלח עם סכין חלק חלק ואז כל יום להתגלח עם המכונה בעדינות

דרך אגב איזו מכונה קנית? איזה דגם?

פורסם
  • מחבר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=39544

moser 1591

בעיה שזה גם דבר שאי אפשר למכור יד שנייה..

הייתה לי מכונה כל כך טובה, CENTRIX, סינית אולי לא MOSER כמו זאת אבל פי כמה יותר טובה. בזמן האחרון היא נדפקה, בקושי הספקתי לגלח חצי פנים והסוללה כבר התרוקנה... ואז גם המטען נדפק...

אני לא מתגלח עם סכין חלק חלק, אני שונא להתגלח חלק, אני לא זוכר מתי הייתה פעם אחרונה שהתגלחתי חלק. חוץ מזה, לא בשביל זה שילמתי 400 ש"ח.. לא יודע מה לעשות... אין מצב שאני מחליף אצלו מוצר אחר יותר זול אולי? הוא הראה לי איזה פיליפס אם אני לא טועה ב300 ש"ח ,ב100 ש"ח פחות מזאת.

פורסם

אי אפשר להחזיר מוצר חשמלי לאחר שחובר לחשמל והודלק, לפי החוק.

אבל כל חנות יכולה להציב נהלים משלה ולאפשר קבלת מוצרים כאלו ואחרים.

דבר עם החנות תסביר להם על מה מדובר ותראה אולי יתנו לך להחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים