עבור לתוכן

XP - בעיה | לא מצליח להתקין משחקים/ לא מצליח לחלץ רארים

Featured Replies

פורסם

המחשב הינו נייח או נייד?: נייח

מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32

תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: אני לא מצליח לחלץ רארים גדולים למשל שאני מוריד משחק או סרט ששוקל הרבה בטורנט

וצריך לחלץ אותו מתי שאני מחלץ זה אומר לי שקובץ WINRAR מספר ככה וככה פגום וכל פעם זה משתנה זה משגע אותי

פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים פעמיים היה לי WIN7 וגם שם היה לי את הבעיות האלה עכשיו פירמטתי והתקנתי WIN XP בגלל הבעיות האלה

ועדיייןןןן יש לי את זה אני לא מצליח לחלץ רארים הנה ציטוט של הבעיה ב WINRAR:

! C:\Documents and Settings\דוד\My Documents\Downloads\Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW\sr-acrev.r83: CRC failed in sr-acrev.iso. The file is corrupt

חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה ראיתי אנשים שאומרים שיכול להיות בעיה בהרד דיסק שיש בעיות בזיכרונות עשיתי בדיקה לקונן C דרך המאפיינים

וגם ראיתי שאמרו שיכול להיות זה הזכרונות RAM

אז הפעלתי את התוכנה MEMTEST86 ואתם לא תאמינו כמה ארורים זה מצא לי אלפים!!

איך אני מסדר את זה

ממתי התקלה קיימת? כבר שבוע שבועיים ועוד פירמטתי את המחשב גמה פעמים בזמן הזה והבעיה לא נמפתרה

האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא שאני יודע/זוכר

פורסם

אתה לא יכול לסדר את הכרטיס זכרון אלה רק למצוא איזה גורם לבעיה ולנתק/להחליף.

אם יש לך 2 כרטיסי זכרון אז תריץ את הבדיקה פעמיים, פעם אחת כשהכרטיס הראשון מחובר ופעם שניה כשהכרטיס השני מחובר.

אם יש לך רק כרטיס זכרון אחד תנסה להעביר אותו לחריץ ליד ותריץ שוב את הבדיקה.

פורסם

לפי השגיאה יש בעיה עם קובץ מספר 83, והוא ככל-הנראה פגום.

תנהס להעתיק אותו מחדש מהמקור שלך, או להוריד אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לסדר את הכרטיס זכרון אלה רק למצוא איזה גורם לבעיה ולנתק/להחליף.

אם יש לך 2 כרטיסי זכרון אז תריץ את הבדיקה פעמיים, פעם אחת כשהכרטיס הראשון מחובר ופעם שניה כשהכרטיס השני מחובר.

אם יש לך רק כרטיס זכרון אחד תנסה להעביר אותו לחריץ ליד ותריץ שוב את הבדיקה.

תאמת אין לי מושג מה עושה התוכנה הזאת איך משתמשים בה רק הכנסתי אותה הפעלתי תמחשב ראיתי שהוא עושה בדיקה ואפילו היא לא הסתיימה והיה שם אלפי ארורים ה' יודע איך

ויש לי 3 כרטיסים איך דבר כזה קורה לזכרונות אפשר לסדר את זה?

או שצריך לקנות זכרונות חדשים??

פורסם
  • מחבר

הקפצהה?

פורסם

יתכן שאחד (או יותר) מהכרטיסי זיכרון באמת דפוק, או שהם לא מחוברים טוב לסלוט / מלאים אבק / וכו

תנקה את הכרטיסים ואת המחשב בפנים

תנסה להריץ MEMTEST86 כשאחד מחובר בכל פעם

אם אחריי הכול אין אחד דפוק אז כנראה שהיתה בעיה בחיבור. אם יש אחד (או יותר) שיש לו את כל הארורים אז הוא הבעיה

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה ב OCCT 4 בדיקה של שעה

וזה לא מצא לי בעיות

וניקתי תמחשב הרגע מאבק ובדקתי את החיבורים של הראם

ובסוף יש לי רק 2 כרטיסים טעות שלי!

פורסם
  • מחבר

ערכתי תתגובההה תצטערר

פורסם

התוכנות OCCT ו Memtest בודקות דברים שונים. תלוי בתקלה יש תקלות שרק אחת מהתוכנות יכולה למצוא

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך להשתמשד בMEMTEST הזה ויש לי אותו על דיסק הכל

וגם שעשיתי בדיקה בממטסט זה הראה לי אלפים של ארורים

פורסם

בגרסה של הדיסק (יכול להיות בדיסק בעצמו, או כלול בדיסק של מערכות הפעלה או דיסקים של כלי מערכת שונים) אתה מעלה את המחשב מהדיסק, כמו שאתה מעלה מדיסק של מערכת הפעלה כדיי לפרמט את המחשב

כשאתה מעלה או שהדיסק יכנס ישר ל MEMTEST, או שהוא יתן תפריט שבו אתה אמור למצוא את MEMTEST ולהיכנס אליו

תנסה להוציא סטיק אחד של זיכרון בכל פעם כשאתה מריץ MEMTEST - יתכן שהוא יראה שכל הארורים נמצאים בסטיק אחד מהזיכרון, זה אומר שאתה יכול להשאיר את האחד הזה בחוץ ולהשתמש אם אחד או להחליף את האחד הדפוק לחדש

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקה על הכרטיס היותר גדול 2GB והוא נמצא כבעל הבעיהה

רק התוכנה התחילה לסרוק וזה מצא ארורים

בכרטיס השני 1GB

כאשר אני מדליק את המחשב עם הדיסק בפנים לא קורא כלום המחשב עולה רגיל בלי שהממטסט יעשה בדיקה

זה אומר שהכרטיס הזה הוא הכרטיס הטוב?

פורסם

תן ל MEMTEST לרוץ אליו פעם אחת שלמה לפחות - כשבטבלה יהיה כתוב 1 או יותר ב PASS

הסטיק הלא טוב - תנסה לנקות אותו ולסרוק רק אותו, כשאתה מכניס אותו לחיבור בלוח שאליו מחובר עכשו הסטיק התקין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים