פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מה מצב?שמעו חברה...יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו*והכרטיס ממש חם....איזה מאוורר כדאי לקנות?נ.באני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמוהתקציב 50-70
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אתה לא צריך שום קירור!כי יש לך ביטוח! ועד שהביטוח לא יגמר אז אם הכרטיס ישרף יביאו לך חדש...[ במקרה ולא עשיתה אובר קלוק]
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אין לך מה לדאוג החברות (במיוחד המוכרות מבניהם) לא מפגרותוהם לא ישלחו לך קירור שיסכן את הכרטיסאתה יכול להשאר בשקט עם הקירור סטוק, גם אם הוא מתחמם לא בטוח שזה בדרגות שיפגעו בואם זה פוגע לך בביצועים או משהו שמפריע לך אישית אתה יכול לקנות קירור.. אבל אני לא רואה שום צורך בזה
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים ובואו נגיד שהבנאדם רוצה קירור לאוברקלוקינג ואין לו אחריות, מה תציעו לו?אז שיעשה מה שהוא רוצה...גם ככה אין לו אחריותהוא יכול להשתולל
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מה מצב?שמעו חברה...יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו*והכרטיס ממש חם....איזה מאוורר כדאי לקנות?נ.באני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמוהתקציב 50-70מה אתה מחפש סיבות להוציא כסף? אתה לא צריך! הקירור שלו טוב מאוד.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אם אתה בכל זאת מתעקש, ובכל זאת רוצה לבזבז עוד כסף, אז קנה את הקירור המפלצתי, השחור הזה של Zalman.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים גם לי יש כ.מסך של סאפיר יש לי כמה שאלוץ אליך:1. באיזה תוכנה אתה משתמש?2. איך אתה יודע שה כ.מסך חם?3. אם חיברתה את ה כ.מסך ל TV איך עשיתה את זה כי יש לי בעייה שאני רואה שחור לבן.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים 3. אם חיברתה את ה כ.מסך ל TV איך עשיתה את זה כי יש לי בעייה שאני רואה שחור לבן.אני חיברתי את הכבל SVHS שהגיע עם הכרטיס למתאם 21 פינים ואותו לTVרואים בסדר גמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.