פורסם 2011 בדצמבר 1014 שנים יש לי נייד ישן שאני רוצה לשדרג לו את הכונן הקשיח ואת הזיכרון - במידת האפשר..הכונן שיש בו כרגע הוא 80GB 4200rpm וממשק IDE .הזיכרון שיש בו כרגע הוא DDR1 - 2X512MBחיפשתי להחליף כונן ונתקלתי בWB דומה שהוא 5400rpm - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136129האם זה יהיה שדרוג לכונן הנוכחי במחינת מהירות? חשבתי להחליף ל SSD אבל קשה למצא משהו שווה....מבחינת הזיכרון : האם קיימים בשוק DDR לנייד של 1GB ? ואז אני אכניס 2 כרטיסים...תודה על העזרה
פורסם 2011 בדצמבר 1014 שנים מה הדגם המדוייק של המחשב והמפרט?צריך לבדוק אם המחשב בכלל תומך ביותר זיכרון.בין השאר - שווה לנסות בתור התחלה לפרמט את המחשב ולראות אם יש שיפור בביצועים הכלליים, כי לרוב מחשבים ישנים לא מפרמטים ועם השנים נאגר הרבה זבל שיכול להעמיס על המחשב.אלא אם אתה ממש קשור למחשב שלך, לדעתי למצוא מחשב יד2 בכ-800-1000 ש"ח ייתן אולי ביצועים טובים יותר מהשדרוגים האלה.
פורסם 2011 בדצמבר 1014 שנים מחבר המחשב הוא HP פבילון משהו...המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש (חלונות 7).אני בכוונה רוצה להשאיר את המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.