עבור לתוכן

חבילה שנגנבה מהדואר, מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר.

עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה.

אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ?

עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

פורסם

א.משטרה. זו גניבה לכל דבר ועניין (לא שיעשו עם זה משהו מיוחד)

ב.תפנה לדוור לתבקש שיכניס לך את המעטפות האלה לתוך התיבה ושלא יבלוט החוצה.

ג.תשכור תא דואר.

פורסם

יכול להיות שיש ביטוח על דברי דואר, אם מדובר בחפץ יקר ערך אולי תוכל לקבל על כך זיכוי.

וכמו שאמרו - או לקנות תיבה מהגדולות שאי אפשר לשלוף מהם דברים או לשכור תא דואר. - אחלה רעיונות. :)

פורסם

ללכת למשטרה היה נכון, אבל אני בספק שיהיו למשטרה מספיק ראיות בשביל לעשות משהו.

מעטפה קרועה, ללא כל הוכחה שהיא באמת מעטפה שיועדה אליו, היא כלום. מה זה "מעטפה של ebay"?

ebay לא שולחים שום דבר. המוכר שולח.

היו מקרים בהם קיבלתי חבילה אחרי יותר משבועיים, ההנחה שלך שהחבילה נגנבה היא קצת מוגזמת.

פורסם
  • מחבר

זה ברור שהמעטפה היא של המוכר אבל כל המוצרים שהזמנתי עד כה באו במעטפות זהות.

בכל מקרה, כניראה סתם יצאתי פרנואיד.

אחרי שבדקתי שוב את השרידים של המעטפה הצלחתי לפענח שהיה בה פילטר כלשהו לעדשה - שאני לא הזמנתי.

לכל מקרה, האם יש אפשרות לבקש מהדואר שחבילות בכל גודל שהוא לא יגיעו לתיבת הדואר של הבית אלא לסניף הקרוב ?

פורסם

תשכור מהם תיבת דואר, זה מה שאני עושה

פורסם

לדוורים אסור להעביר לסניף מכתב שהוא לא "צרור", כלומר גדול מאוד או מעל חצי קילו.

פורסם

"צרור" כיום בהגדרה זה עד 2 קילו, כבר מזמן לא חצי.

פורסם

אני הזמנתי משקפיים 3D לפני מספר חודשים, לקח לזה כמעט חודש להגיע... אל תדאג החבילה יכולה להתעכב.

פורסם

גם אצלי יש הרבה חבילות קטנות שאני אמור לקבל ולא קיבלתי בחודש האחרון, בשביל זה התקנתי מצלמת מעקב (אותן מצלמות שמוכרים להורים כדי שיוכלו להשגיח על המטפלת) שמשגיחה על תיבת הדואר. בינתיים אין כלום, וגם לפי מה שאמרו לי יש עומס גדול מאוד בגלל הקריסמס\שנה חדשה\מה שלא יהיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים