עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב במבצע

Featured Replies

פורסם

היי,

קיבלתי מבצע על מחשב נייד של סמסונג דגם RV520-A03

מעבד i3, זיכרון 4GB, מסך 15.6, כרטיס מסך אינטל HD, קשיח 500GB, מ"הפ ווינדוס 7 פרימיום ועוד + 3 שנים אחריות

כל זה ב-2590 ש"ח + תיק נשיאה לנייד מתנה

המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט ואולי למשחקים מדי פעם..

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

איזה i3 זה?

פורסם

למשחקים זה גרוע בגלל הכרטיס מסך

ליתר הדברים זה מספיק

פורסם

גם כן מבצע - המחיר סטנדרטי למפרט. חוץ מזה, כמו שנאמר, למשחקים המחשב ממש לא מתאים. אם אתה מחפש נייד יחסית קל ונוח לנשיאה, הייתי מסתכל בכיוון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8129&CatCode=315. אם אתה מחפש תחליף שולחני שיוכל להתמודד איכשהו גם עם משחקים חדשים, הייתי מסתכל יותר בכיוון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8216&CatCode=315. כמובן, המחשבים הללו לדוגמה בלבד וייתכן שבתוספת לא גדולה לתקציב (או אף בלעדיה) ניתן למצוא מחשב המתאים יותר לצרכיך.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים :)

דה אווטאר: i3 2310M 2.10GHz 3 MB

ויק וקרירין: דבר מאוד חשוב ששכחתי לציין הוא שאני לא מתכוון למשחקים כבדים או משו.. אולי אפילו לא בינוניים להבנתי הצנועה.. אני מדבר בעיקר על משחקי ספורט כאלו סטייל פיפ"א 09 וכד'.. אבל בעיקר משחקי פלאש פשוטים.

אין מצב שכרטיס מסך פשוט של אינטל יוכל לעמוד בהם?

פורסם

משחקים כאלו הוא יעמוד... ובחלק מהמשחקים הוא גם יפתיע אותך קצת...תלוי איזה דגם בידיוק...

פורסם
  • מחבר

משחקים כאלו הוא יעמוד... ובחלק מהמשחקים הוא גם יפתיע אותך קצת...תלוי איזה דגם בידיוק...

במפרט לא כתוב יותר מדי, רק שזה כרטיס HD של אינטל GFX או גראפיק..

פורסם

אני יודע ידידי אבל גם באינטל יש כמה דגמים...2000 3000 4500...

פורסם

גם הכרטיס הטוב ביותר שיש לאינטל היום למינסטרים לא נועד למשחקים

יהיו משחקים שירוצו , חלק אפילו לא רע

אבל אל תצפה שקריסס או באטלפילד 3 ירוצו בהגדרות שחיקות

גם באמולטורים חדשים יותר יחסית זה בעיתי כמו דולפין והאמולטור לPS2

עם יש לך קצת להוסיף לתקציב עדיף מחשב עם כרטיס יותר טוב ,לא חיבים משהו מפלצתי

אבל משהו חביב של הנווידה או AMD יתנו יותר מבחינת משחקים ויותר משחקים יהיו שחיקים איתם

פורסם

הדבר ידוע וברור אבל תפסיקו לסטות לרצונות שלכם ותתמקדו בעיניין! לא מדובר פה אפילו בסוג מינימלני של גיימר בן אדם לא מחפש מחשב למשחקים מהסוג הזה... תיהיו עינייניים ותענו לעיניין מידי פעם זה יהיה יותר נחמד וטוב אני חושב... או שלפחות אל תגידו כלום אם אין לכם משהו עינייני להגיד :hat: :hat: אני לא חושב שזה מראה על משהו טוב לדחוף לכל אחד את הרצונות של עצמו ולתת לו משהו שהוא לא צריך...לא כולם מושבעי משחקים מובהקים יש אנשים שפשטות מינימלית מספיקה להם ובמקרה הזה כרטיס אינטל פשוט לא משהו יותר רציני

תודה למגיבים :)

דה אווטאר: i3 2310M 2.10GHz 3 MB

ויק וקרירין: דבר מאוד חשוב ששכחתי לציין הוא שאני לא מתכוון למשחקים כבדים או משו.. אולי אפילו לא בינוניים להבנתי הצנועה.. אני מדבר בעיקר על משחקי ספורט כאלו סטייל פיפ"א 09 וכד'.. אבל בעיקר משחקי פלאש פשוטים.

אין מצב שכרטיס מסך פשוט של אינטל יוכל לעמוד בהם?

פורסם

משחקי פלאש לא מושפעים מכרטיס המסך.

אני ממליץ לך "לגרד" עוד כ 500 שקל ולקנות נייד עם Radeon 6470M. זה כרטיס שיוכל להספיק לך למשחקים ישנים בצורה כלשהי. אני מדבר על מחשבים עם הכרטיס המסויים הזה מכיוון שראיתי לא מעט כאלה במחירים סבירים. יש אפילו נייד 15.6 של אסוס עם הכרטיס הזה בסביבות ה 2500, אבל עם מעבד B940.

פורסם

עוד הודעה לא קשורה...

המחשב יענה על הצרכים שלך ואין לך צורך לגרד ולהתגרד... ולגבי המחיר המחיר הוא מחיר מקובל ולא מציאה מיוחדת...

אם יש לך כוונה עתידית לשחק במשחקים יותר רציניים אז יש לך לשקול מחשב אחר אם לא אז לא

פורסם

שלום לפותח הדיון ולכולם

אכן, על מה המהומה ? תרדו מנושא המשחקים,

לא הולכים כאן לשחק קרייזיס5 או לא יודע מה !

אז הרשו לי להתרכז ב"מבצע" - זה לא כל כך מבצע,

כלומר, יחסית לסמסונג שמתמחרים את עצמם די יקר,

( לא שאני רואה איזו הצדקה לזה :nixweiss: ) אז זה אולי

מבצע, במובן של חומרה ( שכאמור די סטנדרטית ) - זה לא

מבצע.

לא מזמן היה מבצע בוואלה-שופס על מחשב של אייסר עם יציאת USB3

ואותו מפרט ושלוש שנות אחריות ב - 2200 ש"ח.

:xyxthumbs:

פורסם

הדבר ידוע וברור אבל תפסיקו לסטות לרצונות שלכם ותתמקדו בעיניין! לא מדובר פה אפילו בסוג מינימלני של גיימר בן אדם לא מחפש מחשב למשחקים מהסוג הזה... תיהיו עינייניים ותענו לעיניין מידי פעם זה יהיה יותר נחמד וטוב אני חושב... או שלפחות אל תגידו כלום אם אין לכם משהו עינייני להגיד :hat: :hat: אני לא חושב שזה מראה על משהו טוב לדחוף לכל אחד את הרצונות של עצמו ולתת לו משהו שהוא לא צריך...לא כולם מושבעי משחקים מובהקים יש אנשים שפשטות מינימלית מספיקה להם ובמקרה הזה כרטיס אינטל פשוט לא משהו יותר רציני

נתנו לו כבר את התשובות לשאלות שהוא שאל ופשוט אנחנו מראים לו אלטרנטיבות נוספות

והוא כבר יחליט לבד מה עדיף

עם אינטל היתה מיצרת כרטיסים קצת יותר טובים בחוזק של דרג נמוך של הנווידה או AMD , אז לא היה בזה צורך

אבל במצב היום האפרש משמעותי ולך תדע אולי בעתיד הוא ירצה לשחק במגוון גדול יותר של משחקים

פורסם

לפי מה שידוע לי אינטל לא מיתיימרת כרגע להיות יצרנית כרטיסי מסך למשחקים היא עושה כרטיסי מסך בשביל אנשים עם צרכים כמו שלו והיא עושה את זה לא לא כל כך רע לעניות דעתי...היא מתמקדת בלעשות בעיקר מעבדים...

הבן אדם שאל שאלה פשוטה על המפרט והכרטיס מסך לצרכים שלו וכבר הגעתם איתו לBF3 {כמו כמעט כל דיון קיים}...

בכל אופן אני לא מתכוון להתחיל וויכוח וסערות סרק ...

בטל יידוע

כל טוב חבריי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים