עבור לתוכן

התלבטות בבחירת לוח אם?? בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

ערכתי את הפוסט מאחר שהבנתי שאין בעית תאימות בין הזכרונות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL (אותם הזמנתי באיבי) ללוחות H67...

ראיתי בפורום מפרטי מחשב שיש המלצות על ASROCK, כוונתי הייתה לקנות intal h67 cl האם כדי ללכת על ה Asrock H67M-GE ההבדל במחיר זניח 40 ש"ח (אין לי מושג מה ההדל בלוחות) או שבכלל כדי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M פה ההבדל הוא 200 ש"ח..

ללוח יתחבר מעבד I5 2500 לא K כמובן הזכרונות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL וכרטיס מסך אחד!

אני לא מתכוון לעשות אווברקלוק לעולם לא עשיתי ולא מתעסק עם זה..

מכן השאלה איזה לוח כדי לי לקנות ומה ואיזו תוספת יתן לי Z68

תודה מראש ושבת שלום

אמיתי שחר

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית נסח בה את השאלה שלך ביתר פירוט כדי שיהיה ניתן להבין מה אתה שואל.

הזכרונות בסדר גמור. יעבדו בלוח שלך רק בתדר של 1333 כך שהיית יכול לקנות גם זכרון 1333, אבל הפרש המחיר בדרך כלל נמוך ולתדר אין משמעות בפועל אז ככה שאם כבר הזמנת זה בסדר (וסתם כהערה, בדרך כלל מומלץ להתעייץ ואז לקנות ולא להפך כי במצב כזה אם נעשתה טעות הרבה יותר קשה לתקן אותה).

מאיזו סיבה אתה חושב שתהיה בעיה?

פורסם
  • מחבר

הסיבה שחשבתי שיהיה בעיה זה בגלל שקראתי כרגע באתר של G.STIK על הזכרונות, מתחת היה רשימת לוחות אם מתאימים ולא ראיתי את הלוח הנ"ל מה גם שרוב הלוחות שהיו ברשימה היו די יקרים והקצבתי 500 ש"ח ללוח.... בכל זאת יכולתי לחסוך עוד 10$ אם הייתי קונה 1333 מאותה סדרה...

האם כדי לשקול קניה של לוח אחר?... הוא הולך לעבוד עם I5 2500 לא K, אם כן יש איזו המלצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים