עבור לתוכן

מחשב גיימינג עד 3.5K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי אני הולך על הראשון יש עוד חוות דעת או סופי?

פורסם

מה זאת אומרת לפתוח את ה50 ל70 ?

זה לא 2 דגמים שונים ?

בכלל, מישהו מכם יכול להסביר לי את הדגמים מבחינת הכיווון שלהם לשוק ?

אני יודע שבנווידיה יש GT4XX שזה מיד רינג' ויש את GT5XX שזה למתקדמים...

אתם יכולים להסביר לי יותר לעומק,וגם לגבי הדגמים של ATI כי בהם אני לא מבין בכלל ...גם איזה דגמים של ATI עומדים מול נווידיה ?

תודה רבה ! אני מאוד אודה למי שיוכל לפרט לי...

שבת שלום.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם קניתי את המחשב היום + 4 GB RAM להשלים ל 8 ראמ יצא 3855 שקל למעוניינים.

פורסם

אתה לא צריך מדריך הביוס שם כבר צרוב רק תזיז את המתג, ותתחדש על המחשב :xyxthumbs:

פורסם

אני כנראה גם אקנה מחשב המבוסס על גבי המפרט הראשון, רק שאני כנראה אלך על מעבד טיפה יותר חזק (I5 2500 3.3GHZ) ואני לא רוצה להתחיל את כל ההתעסקות הזאת והעברה בין 6950 ל 6970 אז אני פשוט אלך על GTX 560 TI, הייתי היום בTMS והם אמרו לי שעדיף לי לעבור ללוח אם מסדרת P ולא מסדרת H, ולהוריד טיפה בקירור בשביל זה הוא אמר שעל הקירורים האלה משלמים רק בשביל השם ושיש מוצרים בשליש מחיר שהם לא מותג, השאלה אם כדי ללכת על באמת לוח אם יותר טוב ולוותר על קירור איכותי וממותג או שהלוח אם הזה הוא גם מספיק טוב כי באמת חשוב לי השקט של המחשב.

תודה רבה!

פורסם

לוח P הוא לOC אם אתה לא קונה מעבד K אין לך סיבה לעבור ללוח P ועוד לשלם יותר,חוץ מזה הגירסה של ה6950 בTMS באה עם ביוס צרוב כלומר לא צריך לפתוח אותו רק להזיז את המתג אז במחיר שלו ממש לא משתלם לקנות 570

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים