עבור לתוכן

Enermax Liberty 500W יחזיק E8400 @ 4100 + HD 6970 OC ???

Featured Replies

פורסם

האם המערכת תחזיק את כל זה תחת "רק" 500W ?

+ צורב + 3 הרדיסקים .

תודה !

פורסם

זה היה מאוד(מאוד, מאוד...) גבולי.

פורסם
  • מחבר

המממממממ.......

אז מה אומר ? לא ללכת על הקניה של הספק הנ"ל ?

מה לגבי SS12II 520

אותה תשובה ?

פורסם

תראה זה ממש הגבול ועוד עם OC רציני למעבד ולכרטיס מסך. במקומך לא הייתי מחפש פחות מ-600W.

פורסם
  • מחבר

שמע ..אני לא מאילה עם מארז 2 קומות של עזריאלי 10 מאווררים .. 7 צורבים ו6 הרדיסקים :screwy:

כולה צורב אחד + 3 הרדיסקים ....אבל מעבד על 4000 וכרטיס מסך אולי גם יהיה באובר קלוק קל ! ....למרות שהבנתי שדווקא ה E8400 לא צרכן גדול מי יודע מה ...

אתה בטוח שזה גבולי ? מדובר בליברטי 500

(לא ממש ספק רגיל לפי מה שהבנתי אלא ספק איכותי בייחס לאחרים הנותן הרבה יותר וואט וכוח למרות ש"רק" 500..)

אבל אם אתה בטוח בתשובתך ..אז כנראה באמת יאלץ לקנות את הכרטיס ולחכות עוד שבוע שבועיים עד שבאמת גם יקנה לו ספק 600+ ... :nixweiss:

שואל ומציק ;D רק בגלל תקציב מן הסתם ...לזרוק עכשיו 450 שקל על ספק 620 של SS לדוגמא שלא ממש צריך ויכול להביא ממישהו את הליברטי 500 יד שניה ב 150 שקל ....אז .....

ולא.. אל דאגה ..לא יצתרך בעתיד יותר מזה לא מתכנן מערך קרוספייר...אפילו הלוח שלי לא תומך :kopfpatsch:

פורסם

ליברטי חדש יחזיק OC למעבד אבל לא גם לכרטיס, עם משומש לא הייתי מסתכן גם ב OC רציני למעבד

לא צריך להוציא 450 ש"ח, קח את זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2202

פורסם
  • מחבר

אני רואה גם שהסניף שלהם בת"א ממש קרוב אליי ! תודה !

ANTEC ? לא היה לי נסיון איתם .... (במארזים כן) ....טובים בספקים ? איך מבחינת רעש ? אחריות ?

חשבתי ללכת על הSS 620 אבל ייקר מדיי ! גם ה SS 520 ייקר (400 ש"ח)

פורסם

הספקים שלהם בסדר גמור, חלק מהדגמים סיסוניק מייצרת להם

הסיסוניק שקט יותר, האנטק מגיע עם חמש שנים אחריות

פורסם

TRUE POWER TRIO מיוצר ע"י סיסוניק. אתה יכול להיות רגוע, כי הוא מאוד איכותי, בנוסף 5 שנים אחריות זה מוסיף רוגע :xyxthumbs:

פורסם

כן

פורסם

RobiNooBבלי קשר לנושא ,יהיה לך "צוואר בקבוק" די רציני עם כרטיס כמו 6970 ומעבד 8400 למרות שהו ב OC .

יש לי מערך עם אותו מעבד ו GTX570 והכרטיס מנוצל בקושי 50-60 אחוז .

פורסם
  • מחבר

קודם כל קניתי ספק היום ! גם עשו לי עליו אחלה של מחיר ....

SS 620 !

עכשיו ...איך זה הגיוני ש E8400 שעובד יציב על 4000GHZ יהווה צוואר בקבוק למשהו ?

4000 GHZ !

אתה בטוח במה שאתה אומר ?

אגב שאתה אומר שהיה לך צוואר בקבוק של 50% , על פי מה זה נימדד ?

משמע לדוגמא אם הוצאת הרגע את ה E8400 והכנסת במקומו I7 ה FPS במשחק פתאום קפץ פלאים מ 50 ל 100 FPS ?

על פי מה אתה מודד את זה בדיוק ?

כי לשדרג עכשיו מעבד גם... זה כבר עסק רציני יותר שדורש גם לוח ובטח לא עכשיו הזמן או התקציב או השעה לזה .... ;D

::)

נ.ב

ה SS מדהים ! כל כך שקט שבא לאכול אותו ! ..... :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

RobiNooB אתה יכול להרגע alexc32 הגזים

פורסם

אתה תקבל ביצועים טובים מאוד ב 90אחוז מהמשחקים עם 6970 שלא תבין לא נכון אבל לא תנצל את כל הכוח שלו בחלק קטן מהמשחקים,גם ה GTX570 עכשיו עובד אצלי סבבה ואני מעלה כל משחק על FULL הגדרות אבל ה FPS המינימאלי יחסית יהיה נמוך במשחקים שמשתמשים בעיבוד פיזיקה של המעבד.

בדקתי לדוגמה לאחרונה עם המשחק כמו Saints Row The Third , במשחק הזה לדוגמא אתה תקבל FPS עם נפילות ל 25 , תוך כדי המשחק שמתי מוניטור עם תוכנה MSI afterburner , וראיתי שבמהלך המשחק המוניטור של ה GPU usage באחוזים נעה בין 40-60 אחוז והיו אף נפילות רגעיות לכיוון ה O אחוז.

הערה: בעיקרון גם כשהקטנתי הגדרות גרפיות באופן משמעותי עדיין המשכתי לקבל נפילות ל 25-30 FPS ,מה זה אומר?-במחשבה שניה יכול להיות שסתם הלחצתי אותך ופשוט המשחק הספציפי הזה בעייתי .

יכול להיות שהבדיקה לא בהכרח אומרת שזה צוואר בקבוק פשוט בדקתי עם מישהו שיש לו מעבד i 7 וכרטיס גרפי סדר גודל כמו שלי והוא טוען שהמשחק רץ אצלו חלק (עריכה:הוא טען שרץ אצלו חלק ולא ביררתי לגבי ה FPS יכול להיות שגם אצלו היו ירידות והוא לא שם לב כי המשחק סך הכל רץ סבבה למרות הנפילות ל 25-30), מפה הסקתי שבחלק מהמשחקים יהיה צוואר בקבוק

תקנו אותי אם אני טועה לגבי הבדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים