פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב:ATTENTIONCANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODECHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZמה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס?אשמח לעזרה
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר כנראה שזו בעיה ידועה,מה הדגם של הלוח אם שלך וכרטיס מסך?ואו , המחשב די ישן.. אין לי כל-כך מושג וגם אין לי איך לבדוק..אין דרך לפתור את הבעיה דרך הביוס?
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר טוב .. שיחקתי את הביוס קצת.. ועלתה בעיה חדשה. צרבתי על הדיסק און קי שלי מערכת הפעלה על מנת להתקין מחדש .. מ XP ו WIN7. בכל מקרה.. מקודם עלתה לי השגיאה בתחילת הדיון.. עכשיו ככה מופיע לי: מה עליי לעשות? אני נואש..
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אתה לא נותן עם מה לעבוד(חסרה אינפורמציה).יכול להיות שהחומרה(כמו שאמרת ישנה) לא תומכת ב-Windiws 7. בכל זאת פנטיום 4 מאוד ישן.גם יכול להיות שהמערכת לא מתאימה לדרישות של WIN7(יש דרישות מערכת מינימליות).
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/products/system-requirementsהאם המחשב עומד בדרישות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.