פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים מטורףאתה בונה גם קומבינציה שאמורה להיות המערכת הכי חזקה שאפשר לבנות בביתתעלה את זה לtechpowerup לגלרייה שם, בטח תהיה מהמובילים
פורסם 2011 בדצמבר 1713 שנים מחבר טוב, כמה תוצאות. נתחיל ב 3dmark11 במצב של OC יום יומי (תוצאת הפיזיקה מפחידה אותי :eek: ) OCZ Vertex 120GB raid 0 (SataIII) Patriot Wildfire 240GB raid 0 (SataII) תוצאת ה 4K נמוכה, כנראה בגלל שימוש ב strip שהוא 128KB, שביום יום יהיה עדיף לי מאשר ביצועים ל 4K. (המשך בקרוב)
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר תמונות של המערכת מורכבת (בבקשה להתעלם מהבלגן על השולחן) (קצת קשה לראות, אבל יש 3 קטודות, 2 אדומות ואחת UV. בתקווה אני אקבל צדדים חדשים וטופ חדש למארז, עם חלון שקוף ואז ניתן יהיה לצלם את המערכת באור כמו שצריך). וכמובן סגור, כשלא רואים מה יש בפנים, ולא רואים את הבלגן ולמי שתהה מה הדבר המוזר הזה שבולט מאחור, זה ה OC KEY. זה מה שהוא עושה:
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים קצת תמוה בעיני שבלוג הזה מורכבת מערכת המחשב החזקה ביותר שידע הפורום הזה, ואף אחד לא מניד עפעף. תתביישו לכם אייל, אפשר להשתמש בהרבה מילים לתאר מה שרואים כאן: מדהים, חולני, מטורף, וכיו"ב. אני ממתין בקוצר רוח לראות את התמונה השלמה.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים פאק, פשוט אין מילים לתאר את המערכת הזאת , גם i7 SB-E וגם 4way SLI של Gtx580 אחת המערכות אם לא ה..
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים אחי מחשב בן זונה אבל אם היית בונה מאפס היית יכול לעשות משהו מעלף תחשוב על זה
פורסם 2012 במרץ 2513 שנים אתה משוגע, כן? הלוואי עליי. קודם כל ולפני הכל זה נראה מדהים בכל קנה מידה, אבל. אתה בונה כזאת מערכת בשביל להריץ בדיקות יבשות ? או שאתה משחק בין לבין ? הייתי רוצה לדעת כמה FPS מערכת כזו מקבלת בBF3 במקסימום. כל הכבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.