עבור לתוכן

HD5870 - מה דעתכם עליו? האם מיושן? היכן ממוקם מבחינת ביצועיו?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר.

מכיוון שאני מתקשה לצבור מידע באופן עצמאי (מחט בערימת שחת), רציתי להיוועץ בכם

מכיוון שאני לא ממש גיימר "עצבני", אלא נהנה לשחק פה ושם בכותר כזה או אחר (need for speed, BF3, COD), אני מחפש כרטיס מאוזן, שלא יהיה רצחני בצריכת החשמל, יבו בעת יספק ביצועים לא רעים ביחד למחיר (מייד עולה השאלה האם לא לבחור ב GTX460 במחיר הזה).

תודה!

פורסם

נשמע כמו הצעה משתלמת, ה-5870 בביצועיו משתווה ל-6950 המודרני (שעולה בערך 1300 ש"ח). אמנם הוא ישן, פחות קריר ויעיל מכרטיסי סדרת 6 ולוקה בחסר בטסלציה, אבל במחיר של 140 דולר לא תמצא משהו אחר באזור. ה-GTX460 חלש משמעותית מה-5870.

פורסם
  • מחבר

"

ה-GTX460 חלש משמעותית מה-5870.

"

איזה כיף לשמוע את זה!

משום מה יש לי איזה באג בראש (כנראה השפעות פסיכולוגיות עמוקות ;) שתמיד NVIDIA טובים יותר בעניין כרטיסי המסך.

בכל אופן, אלך על זה (כמו שאומרים).

תודה!

פורסם

נא לנקות באגים באופן תקופתי ;)

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מה כוונתך בניקוי באגים :)

?

פורסם

שלא לעשות הכללות על פי מותג\היצרנית\סדרה מסויימת. בכל סדרה יש מספר דגמים שמתחרים ראש בראש עם כרטיסי המותג השני.

קח דוגמה חיה משוק ה-Extreme: ה-6990 של AMD עולה בביצועיו על ה-590 של NVIDIA, וה-590 אף יקר ממנו בהרבה. (וזה למרות שבשוק התחתון יותר ה-580 של NVIDIA עולה בביצועים על 6970) - פשוט כל מקרה לגופו, צריך להשאר מעודכן ולהסיר דעות קדומות או באגים למינהם :)

פורסם
  • מחבר

אה, באגים מהסוג הזה!

(:

מסכים ומפנים. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים