עבור לתוכן

UV lighting

Featured Replies

פורסם

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness...

now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ?

Thanks in advanced...

פורסם

יש לך את ה Vantec UV LED, שהוא מאוורר המגיב לUV עם שלשה לדים שהם בלתי נפרדים מהמאוורר.

ויש לך מאוורר UV עם קתודה UV עגולה, שאת הקתודה העגולה אתה יכול לחבר לבקר קול של קתודות - ראה פנדה

פורסם
  • מחבר

יש לך את ה Vantec UV LED, שהוא מאוורר המגיב לUV עם שלשה לדים שהם בלתי נפרדים מהמאוורר.

ויש לך מאוורר UV עם קתודה UV עגולה, שאת הקתודה העגולה אתה יכול לחבר לבקר קול של קתודות - ראה פנדה

And the vantec UV led fan isn't a UV light creator? it just reacts to UV?

Can you link me to the sound controller for the cathode?

פורסם

כן אמאוורר עם הכתודה מגניב ביותר הייתי קונה אחד אם הייתי מוצא באיזור שלי באוסטרליה

פורסם

אז הנה,

יש לך את ה Vantec UV LED Fan

ויש לך את Vantec UV Fan

ה UV LED גם מגיב וגם עם לדים UV מובנים, וה UV Fan רק מגיב

פורסם
  • מחבר

אז הנה,

יש לך את ה Vantec UV LED Fan

ויש לך את Vantec UV Fan

ה UV LED גם מגיב וגם עם לדים UV מובנים, וה UV Fan רק מגיב

That's what i was asking in the first place...

A friend of mine has a couple of those.. i'll try them before I buy my own and see how well they work...

פורסם

לי יש את הוונטק orange uv led

הלדים הם לדים UV, והמאוורר מגיב אליהם, אבל צריך חושך מוחלט לגמרי כדי לראות תגובה יפה, ויותר קרני UV לפי דעתי..,

כי התגובה די חלשה, השלושה לדים האלה בקושי עושים משהו..,

אבל המאוורר הכי יפה בUV LED זה הכחול ירוק, למרות שלהדים כחולים, ולא UV, יש אפקט מהמם!!! של הלדים הכחולים על

הכנפיים הירוקות! זה מאוורר שאני ממליץ עליו מאוד ביופי שלו! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים