עבור לתוכן

קושי בטעינת עמודים בגלישה והודעת שגיאה אחרי טעינה מוצלחת

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן.

(10 מגה בזב"ל/בזק)

הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון.

הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור.

הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק מהדוגמאות.

יש לציין שהתופעה קיימת עם כל הדפדפנים השונים (IE, FF, כרום). חשבתי שאולי מדובר בחוסם פרסומות שאני משתמש בו (Ad Muncher), אבל התופעה קיימת גם כאשר הוא מנוטרל.

התופעה השנייה היא שמדי פעם, אחרי שעמוד מסוים נטען בהצלחה, לפתע לאחר כמה שניות מתקבלת הודעת "אין אפשרות להציג את דף האינטרנט". כאילו שהדפדפן ממשיך לנסות לטעון את העמוד גם אחרי שסיים לטעון אותו. מעבר חזרה לעמוד הקודם (Back) בד"כ טוענת חזרה את העמוד, אבל לפעמים גם הבעיה הראשונה מצטרפת והתסכול בשמיים..

אשמח לכל הצעה ועזרה בנושא..

תודה מראש

אריאל

פורסם

במקרים כאלו, לפני הכל תמיד שווה להביא מחשב נוסף או אייפון או כל מכשיר שגם יכול לגלוש כדי לוודא שהמחשב הוא אכן הבעיה ולא הרשת עצמה.

אם אתה גולש אלחוטי תתנתק ותתחבר דרך כבל רשת רגיל לבדיקה.

תסיר את כל סרגלי הכלים ותאפס את הדפדפן (IE), אפשרויות אינטרנט --> מתקדם --> איפוס (מוחק היסטוריה ודברים נוספים מהדפדפן אבל לא נוגע במועדפים)

אם לא עזר תעדכן את המנהל התקן של הכרטיס רשת שלך.

פורסם

היי shadow64,

ממליצה לך, על מנת לשלול איטיות בגלישה, לבצע בנוסף למה שהוצע לך -

בדיקת מהירות באתר www.speedtest.net

עדכן אותי בבקשה,

לוטם

פורסם
  • מחבר

המחשב מחובר ישירות לראוטר-מודם של בזק (D-link 2760U). יש מחשב נוסף שמחובר אליו גם כן, ושם התופעה לא קיימת.

הדפדפן אופס, לא עזר.

הדרייבר של כרטיס הרשת הוא העדכני ביותר.

בדיקת מהירות תקינה (10.7/0.77/15ms)

פורסם

בהדלקת המחשב תתקתק על F8 ותבחר באופציה Safe Mode With Networking

אם זה עדיין איטי תפעיל את הדפדפן במצב בטוח, התחל --> כל התוכניות --> כלי מערכת --> IE (ללא הרחבות)

תחזור עם תשובה האם משהו שיפר את הגלישה ואיזה סעיף עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים