עבור לתוכן

למה עדיין צריך ויזה כדי להיכנס לארצות הברית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זו לא דרך טובה יותר. יכולים להיות שני אנשים נשואים שלא גרים ביחד, לצורך העניין. הם עדיין יכולים לנהל חיים משותפים. יכול להיות זוג גרוש שגר ביחד באותו בית. יש מליון וריאציות. מאחר ולא ניתן להתחיל להתעסק עם הוריאציה האישית של כל אחד, הוחלט ברוב מדינות העולם שצריך לעבור תהליך שנקרא "נישואים" ולאחר שני אנשים מוכרים חוקית כ"זוג" ונהנים מרוב ההטבות שנלוות לזה. אני מבין למה אתה מתוסכל מזה. אבל אתה צריך להבין שלא ניתן להתחיל להתחשב בהגדרה של כל אדם בעולם למהי זוגיות ראויה.

טוב, אז זה שאתה מוציא 75% ממה שאתה אומר מהתחת שלך, נראה לי שהוכחנו :lol:

אז הנה מה שפספסתה:

בכל מדינה, בישראל וגם בארצות הברית יש להוכיח קשר. לא, חביבי, נישואין זה לא הסוף.

ההבדל? בישראל אומרים לך "תוכיח את הקשר". בארה"ב אומרים לך "תתחתן.. ואז תוכיח את הקשר."

אתה באמת חושב שאחרי שאתה מתחתן עם אמריקאית הם פשוט נותנים לך גרין קארד ושלום על ישראל?

אתה בדיחה, חבר שלי. וכדאי שתבין את זה.

למה מדד ההתפתחות משנה משהו? לא הצלחתי להבין.

אז בגלל שזה רק "קצת לא חוקי" ולא מאוד מאוד לא חוקי זה בעצם בסדר והם צריכים לאפשר את זה. הבנתי.

אם אתה לא רוצה, אל תבין. לבריאות.

למה זה שאין לזה מעמד חוקי לא רלוונטי? אתה מצפה שרשויות המדינה (בכל מדינה) יתחילו לאשר דברים על סמך סיפורים אישיים של אנשים? את זה לא שמעתי בעבר.

נכון.

אבל אני לא מבין למה אתה לא מבין שהיא לא ושיש לה סיבות לכך.

טוב אז אני מסכם את כל הסבטוחה הזו ככה:

א.) אתה בן אדם טיפש שלא מבין את רב מה שאומרים לו.. מעידך שלנסות "להגיע" אליך יהיה בזבוז זמן.

ב.) אתה חושב שסרקסטיות שוות ערך לנכונות עובדתית.

אז אני מצטער שלא הצלחתה להבין. אבל אני מקווה שבעתיד תפיק מזה משהו, כי כרגע אתה כאילו שמח עם מה שיוצא לך מהפה גם אם זה קקי.

נשמע הגיוני שמה שהם חושבים יקבע, בהתחשב בזה שזו ... המדינה שלהם.

מה זה משנה מה אני חושב? לא ידעתי על כך שלאמריקנים איכפת מדעתי או שיש לי סמכות כלשהי שם.

לא תסבול זאת? מה בדיוק תעשה?

והדבר האחרון..

עכשיו אני לא מתפלא אם התשובה היא "לא", אבל תגיד..

שמת לב שאתה משחק פה את Devil's advocate בגלל שזה יותר קל לך להיות בצד הרעים מהטובים?

מי שאומר לי "זה נשמע הגיוני שמדינה תעשה מה שבא לך".. תמיד גורם לי לחשוב שהוא אומר "זה נשמע לי הגיוני שהנאצים יהרגו את כל היהודים שנמצאים בארצם.. הרי זו ארצם."

אז תקשיב לי טוב.

כדאי שתמצא משהו לעשות, במקום לנסות לעשות ממני צחוק, כי יום אחד גם אתה תרגיש כמוני ואתה תבין שזה שהדברים הם כמו שהם.. לא אומר שזה בסדר.

ולפני שתגיד "או, אתה משלה את עצמך.. אין לך שום כוח"..

מתי אמרתי שיש לי? באתי לפה לעשות Venting. שמעת על זה?

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ok.

פורסם

cant-tell-if-stupid-or-trolling.jpg

מיסטר טראק, Avatar נתן לך נימוק הגיוני מאוד ודי נכון לכל שאלה ששאלת,

ועדיין אתה מתעקש על גישת ה"מגיע לי כי אני ישראלי" ו-"נו שיבדקו לעומק"..

אם אתה וחברה שלך בקשר כ"כ עמוק, תסכמו ביניכם שאתם מתחתנים רק על הנייר, ובבוא היום כשתרגישו מוכנים תעשו טקס אמיתי.

Problem Solved.

פורסם

תכלס גם אני לא מבין מה בעיה שלו... יש לך חברה אמריקאית? תתחתן איתה ונגמר הסיפור...

מה כואב לך הלב עלינו כאילו? אל תדאג, אנחנו נסתדר... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים