פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר לתודה רבה לכם אני אנסה יותר מאוחרלמען האמת לא נראה לי ששרפתי אותם בכללכי מההתחלה הלדים לא פעלו ותחושה פנימית שלי למרות זה נשמע מטמטם אומרת שאין בכלל לדים שם!אם לאלון ולי ביחד הלכו 3 מסכים אולי זה משהו בכל מקרה ננסה לעשות את זה שוב! בתקווה שזה לא נשרף!חיברתי פשוט 5 וולט לפין 15 ול16 אדמה עכשי אני אוסיף לשם נגד משתנה נראה איך זה ילךדרך אגב אלון! הדגם שרשום על הצג הוא: itm-2004A-002 ולא itm-2004astl כמו שרשום בדף של הLCD שקיבלתי מאריהב!מה שלך?ודוגרי אני מזה מצטער על כל ההודעות האלו והדחיפות פשוט אני חייב עזרה ואני מודה 10000000 תודות למי שעוזר תאמינו לי!
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים רשום לי על הצג מה שרשום לך, למיטב זכרוני רשום לי ככה בדיוק, צריך להיות לך לדים.. תבדוק את זה שוב.. :
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר אם רשום לי מה שרשום לך אז כנראה שיש לנו אותו צג ולשלי ויתר מאוחר אני אלחים הכל מחדש כולל הנגד של ה100 אוהם לתאורה ויש לי הרגשה שיצליח..... wish me luck.... אני אעדכן את כולם במה שיתפתח כולל בעיות אם יהיו (חס וחלילה) מעודכן בפעם השניה בהודעה האחרונה
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר תקשיבווווו עוד בעיה חחחחיברתי מקודם את הנגד ואת הרגל האמצעית לפין ה16 ו3 לשמאלית והצג עלה יופיאומנם בלי תאורה אבל התווים שלו שלא בשימוש היו בהירים וראו תצוגה ברורה!אבל עדיין סובבתי את הנגד המשתנה ואין עדיין תאורה .טוב עשיתי קצת בדיקות והחלפתי את הרגל אמצעית של הנגד המשתנה לפין 3 ואת השמאלית ל16 ועכשיו הצג לא עולה בכללאין תצוגת איתחול כלום לא נדלק!חיייייייב עזרה באמתת
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים תחבר את פין 1 ביחד עם 3ותנתק לגמרי את פינים 15 ו 16, שלא יהיה להם כלוםעזוב את התאורה האחורית או שאין או שהיא נשרפה
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אתה יכול פשוט לשים לדים מסביבאבל זה לא יהיה קרוב אפילו לאיכות של תאורה אחורית
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים שמתי אולטרא ברייט כחול וממש לא עזרסתם יש קצת כחול בצד... לא שווה את המאמץאם אין תאורה אחורית הפתרון הוא פרוז'קטור על הצג כמו בדיסקוטק :smiliedisco1:
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר חחחחחח אז כלום לא יכול לעזור לי (((((((((((((((((( חרא עד שהשקעתי כסף בשביל זה... לא מבין למה זה נשרף בכלל אם הכל היה כמו שצריך אני עדיין לא מוותר אני אנסה עוד היום הלחמות חדשות חבל שאי אפשר להוסיף לדים שיהיו מאירים משמעותית.. באסה ענקית
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים יש לי רעיון שאולי תנסה לעשות.., נכון שאתה מתכוון לשים את הלדים מעל המסך כזה, שינסו להאיר לך? פשוט תעשה כזה דבר, אולי זה יותר יעזור.. : נכון יש את הצג עצמו (חתיכת זכוכית כזאתי..) ויש עליה פלסטיק שחור שמחזיק אותה.., בצדדים של הפלסטיק השחור, אין פלסטיק, ורואים את הזכוכית הזאתי.., תנסה לשים שם לד, ואולי זה יאיר לך לכל אורך הזכוכית.., סתם אני מנחש, אולי זה יעזור, תנסה.. :
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר תודה אחי נשמע רעיון טוב...איך אני מוסיף לשם לד? יש לי לדים רגילים 3 מ"מ לאיזה מתח לקחת והכל? יש לי גם נגדים של 150 אוהם..
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים אתה צריך אולטרה בריט, רצוי 5 מ"מ.. תקנה אולטרה ברייט כחולים 5 מ"מ, תקנה איזה 4, משהו כזה.. שים אחד לראות אם זה עוזר.., אם כן, שים 2 בכל צד.., תדביק אותם עם דבק חם או משהו, בזהירות.. :
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר תודה לכל מי שעזר בדרך! הצג עובד כולל התאורה! ועצה ממני מי שקונה מאריהב אם התאורה לא עובדת לו אז יש שני פינים דיי גדולים A וK שנמצאים ממש במקום שאין בו פלסטיק בצד של הצג עצמו תחברו אל A כאילו הוא 15 וK כמו 16...בהצלחה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.