עבור לתוכן

בחורה החליטה שחצר הבניין שלי הוא המקום האידיאלי להאכיל חתולי רחוב.

Featured Replies

פורסם

לא התכוונתי להעליב חלילה, זה מקביל לכך שאני אגיב בדיון על הברית החדשה - פשוט משעשע מעצם הקשר בין נושא הדיון ל"שם" המתדיין.

אפשר אגב קישור ל "בג"ץ החתולים" ? לא מצאתי משהו יותר מדי קונקרטי בגוגל והנושא מסקרן אותי.

לא חשבתי שהתכוונת. הכינוי שלי בפורום נולד על ידי אחת הצעירות בקבוצת מתנדבים אוהבי חתולים, כאשר נערכה פגישה והסתבר שאני המבוגר ביותר בקבוצה הזו. מאז זה נדבק ככה כבר עשרים שנה (בערך) בפורומים כיום אבל עוד בקבוצות בעידן האינטרנט הדוסי הטקסטואלי).

בג"צ החתולים היה עתירה שהוגשה על ידי עמותה שנקראה אז "העמותה למען החתול" שהקימה ריבי מאייר,ועל ידי "תנו לחיות לחיות", (שיתוף פעולה). נושאו היה איסור הרעלה המונית בלתי מבוקרת כשיטה להפחתת אוכלוסיות של חתולי חוצות , הרעלה שנערכה בערד. לאחר שהוכח כי ההרעלה נעשית ללא כל מחשבה וללא כל תועלת, אלא רק בהסתמך על חוק ישן ובלתי מעודכן שירשנוו עוד מימי הבריטים וחסר רלוונטיות להיום. לא נעדר ממטרת ההרעלה הרצון של פוליטיקאי קטן להראות לתושבי העיר שהוא עושה משהו, לקראת הבחירות. בית המשפט העליון אסר הרעלה או המתה המונית מסיבית של חתולים רק בגלל שהם נראים למישהו כ"מטרד". זאת למרות החיבה לפעולה כזו של וטרינרים של רשויות ובעידוד משרד החקלאות (שם היה אחראי בנושא איזה אידיוט שלא שכח דבר ולא למד דבר מאז שהיה סטודנט צעיר בימי המנדט). כמו כן אסר על חברה פרטית שעשתה זאת למטרות רווח לעשות את זה ככה ומאוחר יותר הורשעו היזמים הללו על פי פקודת הסמים המסוכנים ועוד.

קישורים רלוונטי (איך לא מצאת? זה מהדף הראשון שיצא בגוגל):

http://tinyurl.com/bqqsrk6

http://tinyurl.com/bmd4uxx

http://tinyurl.com/chh3d8a

http://tinyurl.com/cp6w62t

פורסם

היה לי מקרה דומה עם זקן רוסי ש(רק כשנוח לו) לא מדבר עברית. הוא נהג לפזר כמויות מטורפות של לחם ליונים בגינה. משהו כמו 2-3 כיכרות ביום, בפירורים קטנים. אחרי כמה ימים בשמש וברטיבות של הלילה הכל היה הופך לגוש גועל נפש שהיה גורם לכל הכלבים בשכונה (שכמובן נשנשו מזה ברגע ששחררת אותם) להקיא את נשמתם.

לא עזרו דיבורים כי הוא "לא מבין". לקחתי איתי לגינה שקית ויעה, אחרי שהוא פיזר את הלחם אספתי את זה מול הפרצוף שלו וזרקתי לפח. הוא קילל אותי ברוסית והלך. 10 דקות אחרי זה הוא הגיע עם עוד לחם ופיזר. חיכיתי שהוא ילך, אספתי מהר הכל, עקבתי אחריו עד לבית שלו קראתי לו והראתי לו איך אני שופך הכל בחצר שלו. שוב קללות, אבל מאותו יום כל פעם שהיה לחם אספתי ושמתי לו בחצר. אחרי 4-5 פעמים הוא הפסיק לפזר.

כן, האנשים האלה מרוב שהם חושבים שעושים משהו טוב למעשה עושים נזק, גם ליונים (כי כמויות כאלה של לחם תעשייתי גם לא בריא להם) וגם לענין עצמו, וגורמים לאחרים לשנוא גם את הפעילות הזו, גם את העושה אותה וגם את היונים. טוב שהבין את ה"רמז". חבל שלא מצאת מישהו דובר רוסית שהיה מסביר לו בשפה ברורה.

פורסם

האכלת חתולים בחצרך הנה עבירה פלילית וגם עבירה על חוקי עזר עירוניים.

תוכיח

פורסם

יש לה חתול בבית ?

פורסם

כוסית?

פורסם

אכן נושא מעצבן, הלוואי ואנשים שמאכילים חתולים היו גם סימפטים לאנשים כמו לחתולים(לא מכליל פשוט ממה שאני רואה ונתקל זה מקצוע לאנשים ממורמרים עד מאוד)...

בדרך כלל אין הרבה מה לעשות, אם אתה יכול לדבר איתה ולבקש שתמנע מהחצר שלך זה נראה הפיתרון הכי טוב... גם לנו פה הייתה בעיה כזו בול

רק שהבחורה הייתה גרה פה, אז החתולים גם לא היו הולכים ובלילה היה פה שמח, כל כך שמח שאי אפשר לישון.

אז הבאתי כלב, גדול ויפה, מאז אין חתולים בטריטוריה שלו... הוא לא הרג אותם או משהו, הם פשוט מעדיפים חצרות אחרות פתאום...

פורסם

אכן נושא מעצבן, הלוואי ואנשים שמאכילים חתולים היו גם סימפטים לאנשים כמו לחתולים(לא מכליל פשוט ממה שאני רואה ונתקל זה מקצוע לאנשים ממורמרים עד מאוד)...

בדרך כלל אין הרבה מה לעשות, אם אתה יכול לדבר איתה ולבקש שתמנע מהחצר שלך זה נראה הפיתרון הכי טוב... גם לנו פה הייתה בעיה כזו בול

רק שהבחורה הייתה גרה פה, אז החתולים גם לא היו הולכים ובלילה היה פה שמח, כל כך שמח שאי אפשר לישון.

אז הבאתי כלב, גדול ויפה, מאז אין חתולים בטריטוריה שלו... הוא לא הרג אותם או משהו, הם פשוט מעדיפים חצרות אחרות פתאום...

כנראה שעולמך אותו אתה רואה מאד מצומצם. בדרך כלל מאכילי חתולים מפתחים סלידה כלפי אנשים שמתעללים בחתולים.

קבוצות חתולי חוצות שמנהולות נכון לא עושות רעש. יללות הזכרים בגלל ייחום הנקבות לא נשמעות כי כולם מעוקרים/מסורסים.

השיטה של החזקת כלב גדול נחמדה, רק שכך עלול לצאת שגם מלמדים את הכלב להיות תוקפן כלפי חתולים. מי שמחנך כלב לתוקפנות, גם כלפי חתולים, בדרך כלל האלימות "עושה לו את זה".

עדיף להתיחס לחתולי חוצות בדרך נכונה ומי שמאכיל שידע לקחת אחריות כוללת.

פורסם

אני מפתח סלידה מאנשים שמתעללים בבעלי חיים בכלל, אני לא מעריך חיה אחת יותר או פחות מהשניה...

מצד שני, בטבע כמו בטבע לכל דבר יש טורף טבעי, אני פשוט מנצל את התכונות של הכלב שלי בתור כזה, הוא לא הורג אותם

הוא פשוט מבריח אותם, והוא לא אשם, זה הגזע שלו(ריג'בק). אם לא הייתי מחנך אותו אז הייתי בבעיה, אבל כל עוד הוא לא עושה להם כלום ואני ישן בלילה הכל טוב מבחינתי...

מעבר לזה שכל השכנים דיברו איתה, כמה פעמים, היא שמה פס בלשון המעטה. אם זו הייתה הדירה שלה אז גם עוד יש לה איזה שהי מילה, אבל גם

שכרת פה גם את מפריעה וגם שמה ז**? אני לא נכנע לכאלה דברים...

אז הגברת צריכה ללכת דקה וחצי בשביל להאכיל את החתולי רחוב האלה, ביג דיל, זה נראה לי המינימום שאדם צריך לעשות אם משהו באמת חשוב לו :nixweiss: , או שתיקח אותם הביתה, ואז אין לי מה לומר, עד אז...

פורסם

she just want to feed the pussy

פורסם

תבדוק באיזה בניין היא גרה ותפזר שם בקבוקון של ולריאן כדי לעשות Routing לכל החתולים מהשכונה לIP שלה.

פורסם

אני מפתח סלידה מאנשים שמתעללים בבעלי חיים בכלל, אני לא מעריך חיה אחת יותר או פחות מהשניה...

מצד שני, בטבע כמו בטבע לכל דבר יש טורף טבעי, אני פשוט מנצל את התכונות של הכלב שלי בתור כזה, הוא לא הורג אותם

הוא פשוט מבריח אותם, והוא לא אשם, זה הגזע שלו(ריג'בק). אם לא הייתי מחנך אותו אז הייתי בבעיה, אבל כל עוד הוא לא עושה להם כלום ואני ישן בלילה הכל טוב מבחינתי...

מעבר לזה שכל השכנים דיברו איתה, כמה פעמים, היא שמה פס בלשון המעטה. אם זו הייתה הדירה שלה אז גם עוד יש לה איזה שהי מילה, אבל גם

שכרת פה גם את מפריעה וגם שמה ז**? אני לא נכנע לכאלה דברים...

אז הגברת צריכה ללכת דקה וחצי בשביל להאכיל את החתולי רחוב האלה, ביג דיל, זה נראה לי המינימום שאדם צריך לעשות אם משהו באמת חשוב לו :nixweiss: , או שתיקח אותם הביתה, ואז אין לי מה לומר, עד אז...

רודזיאן רודג'בק? אחד החמודים והחביבים.

כבר ציינתי כי הבעיה הכי גדולה עם חתולי חוצות זה בני האדם.

יש כאלה שמתעללים או גורמים לקיומם בכך שמשליכים גורים לא רצויים, ויש כאלה שרוצים לעשות טוב אבל עושים הרבה טעויות. קודם כל הגברת הזו צריכה קצת חינוך, ורק אחר כך ללמוד איך עושים את זה.

תבדוק באיזה בניין היא גרה ותפזר שם בקבוקון של ולריאן כדי לעשות Routing לכל החתולים מהשכונה לIP שלה.

גדול ! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים