עבור לתוכן

עזרה בשדרוג כרטיס מסך לגיימר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחזור שוב על הפרטים מההודעות הראשונות, שוב, לוח אם של גיגהבייט GA-EP45-UD3LR, מעבד Intel QUAD 6600, לוח אם כולל סלוט אחד של PCIE כפול 16, ואין כוונה להחליף את המסך אלא את הכרטיס מסך שעושה בעיות. השאלה לאיזה כרטיס מסך, רק ה-6770 הומלץ עד עכשיו לאורך הדיון, האם הוא היחידי שטוב ומתאים ללוח האם? תודה.

פורסם

אח של חברה שלי בעל מפרט דומה אך עם כרטיס GTX460/768 שלא מנוצל עקב הרזולוציה הנמוכה.

HD6770 עקב מחירו הזול (מאוד) כדאי מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות וכל המידע. באופן אישי נותן עדיפות ל- ATI, אולי זה צירוף מקרים ולא נכון אך עם ה-Nvidia כל פעם שהתנסיתי נתקלתי עם בעיות חימום או בעיות במאווררים בכרטיסים שנחשבים טובים.

פורסם

כרטיס בן שנתיים צריך להיות באחריות

בכל מקרה אל תרכוש דבר לפני שתסגר על מקור הבעיה

פורסם
  • מחבר

העצה שלכם לא לרוץ לרכישה ולבדוק את נושא הקירור היתה מאוד טובה. לא הייתי חושב על זה בלי להתייעץ כאן, תודה רבה. הלכתי אחר כבוד לטכנאי, הוא בדק את הכרטיס פתח אותו והכרטיס היה יבש לגמרי מבפנים, חידוש משחה טרמית, ניקוי מאווררים ובדיקת עומס מחדש שם עם תוצאה שונה לגמרי בעומס, הכרטיס שרד אותה בכבוד. כעת נשאר לי לבדוק איך זה במשחקים אך יש מקום לאופטימיות. תודה.

פורסם

העצה שלכם לא לרוץ לרכישה ולבדוק את נושא הקירור היתה מאוד טובה. לא הייתי חושב על זה בלי להתייעץ כאן, תודה רבה. הלכתי אחר כבוד לטכנאי, הוא בדק את הכרטיס פתח אותו והכרטיס היה יבש לגמרי מבפנים, חידוש משחה טרמית, ניקוי מאווררים ובדיקת עומס מחדש שם עם תוצאה שונה לגמרי בעומס, הכרטיס שרד אותה בכבוד. כעת נשאר לי לבדוק איך זה במשחקים אך יש מקום לאופטימיות. תודה.

תמיד משמח לשמוע בעיה שנפתרה ... אנחנו מחכים לתגובה איך הכרטיס במשחקים עכשיו ...

פורסם
  • מחבר

הכרטיס עובד בלי התעופות שהיו במשחקים. באחת ההודעות הוצע לחבר אותו ל-HD.בגלל שמצאתי שרזולוציה של 1280X1024 היא המקסימום שניתן למצוא בהגדרות של COD MW3 כרגע, אנסה לחבר אותו ב-FHD ולראות אם לאחר מכן אפשר יהיה להגדיר רזולוציית HD. הבנתי שב-4890 צריך לחבר מתאם מ-DVI ל-HD ביציאה המתאימה (הצהובה בכרטיס) ואז להגדיר. תודה.

פורסם

מה זה לחבר אותו ב-FHD? הרזולוציה 1280x1024 זו כנראה הרזולוציה המקסימלית של הצג(מסך) שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים