פורסם 2011 בדצמבר 413 שנים רד הוט צ'ילי פפרס- מפיעים ביום הולדת 16.. הגיע המן לבקש מתנה ליום הולדת D:
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים מקפיץ את הדיון. מדהים באיזו מהירות כל הכרטיסים פשוט נשתו. בחמישה ימים כל הגולדן רינג, ועכשיו נשארו ממש אחרונים בVIP (ניפגש בטריבונה? ). מי שחשב ללכת להופעה כדאי שיזדרז לפני שהמחירים על הדשא יזנקו גם לי מר מאוד על מחיר הכרטיסים, אבל יש דברים שאין להם ערך כספי. אני כבר ממתין 12 שנים להופעה שלהם בארץ
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים מחבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1015308,00.html :'( תלמד להסתכל על התאריך, זה מה2001. מקפיץ את הדיון. מדהים באיזו מהירות כל הכרטיסים פשוט נשתו. בחמישה ימים כל הגולדן רינג, ועכשיו נשארו ממש אחרונים בVIP (ניפגש בטריבונה? ). מי שחשב ללכת להופעה כדאי שיזדרז לפני שהמחירים על הדשא יזנקו גם לי מר מאוד על מחיר הכרטיסים, אבל יש דברים שאין להם ערך כספי. אני כבר ממתין 12 שנים להופעה שלהם בארץ לאן הזמנת בסוף? אגב, הייתי ביום שלישי בקסטל כרטיסים בת"א, אפשר לבוא לאסוף את הכרטיסים החל מפברואר.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים שורה 9 בטריבונה VIP. הייתי מעדיף טבעת זהב אבל נגמרו הכרטיסים ולא הספקתי להזמין כרטיס. אני כרגע עושה מאמצים כן לאפשר לעבור לשם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.