פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
פורסם 2011 בדצמבר 213 שנים מחבר F10? לא הבנתי את כוונתך. אין אפשרות להעלות אפשרויות BOOT באיתחול, אבל שני הכוננים (ה-CD וה-DVD) מופיעים באיתחול כאשר יש POST ולפני טעינת הווינדוס..-עריכה-ניסיתי גם לבצע את הבוט כשה-DVD על השרשור של ה-PRIMARY IDE. חשבתי אולי מה-SECONDARY הוא לא יכול לבצע בוט, אבל גם זה לא עזר. אוף. זה כאילו בשלב שהוא אמור לתת את השורה Press any key.. הוא מראה מסך שחור עם הקו המהבהב, מדלג שורה ומאתחל מה-HDD.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר "למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס"... ברור שזה הדבר הראשון שעשיתי אבל זה לא עוזר.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר אני נאלץ להקפיץ למרות שלא עברו 24 שעות, פשוט אני לא אוכל להמתין לשלוש וחצי לפנות בוקר.. מישהו?
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים שלום לך האם בדקת שההגדרות של הכוננים הם ב - IDE ולא ב - AHCI ? וגם האם ה - CD של XP עושה בוט במחשב אחר ? אולי הבעיה בו ?
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר אכן ההגדרות הן ב-IDE, אין כלל אפשרות אחרת. אין SATA בלוח הזה, מחשב ענתיקה ה-CD עושה בוט ממחשב אחר. משהו מוזר במחשב הזה, ניסיתי כבר הכל.
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים לפעמים זה האפשרות בביוס keyboard functions(לא בטוח איך זה בדיוק נקרא) שהיא על disabled
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים הנה, תעבור על השמינית האחרונה של המנואל - תוודא שבאמת הגדרת את הכל כמו שמופיע במסמך. http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/d850md/a6514501.pdf
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מחבר טוב עברתי על הדברים, הכל מכוון כמו שצריך. גם טענתי ערכי ברירת מחדל וכלום. ניסיתי להחליף כבל IDE, לשרשר רק את אחד הכוננים (DVD או CD) בלי שום דבר אחר וכלום (במקרה הזה קיבלתי הודעה Boot Failure: System Halted). נראה שאין פתרון לדבר הזה
פורסם 2011 בדצמבר 313 שנים מצטער, אין לי משהו מעבר לזה . באמת נראה לי שכיסית את כל האפשרויות. מקווה שלמישהו אחר יש פתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.