פורסם 2002 במרץ 1523 שנים למאורר יותר גדול?תודהבטח שאפשר,אפילו מומלץ למי שעושה O/Cיש כאן באתר ביקורת על מאוורר כזה..ה קריסטל אורב
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים בטח שאפשר,אפילו מומלץ למי שעושה O/Cיש כאן באתר ביקורת על מאוורר כזה..ה קריסטל אורב מומלץ למי שהגיע לקצה היכולת של הכרטיס שלו בOC עם הקירור הנוכחי שבא לו עם הכרטיס
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים 1. אתה בטוח שאתה צריך עוד קירור?2. אל תהיה בטוח שמספיק שתשים "מאוורר גדול" ותפתור לעצמך את בעיית החום (אם יש כזו בכלל). זה תלוי בהרבה דברים (כמו איטסינק לדוגמה). נניח ויש לך איטסינק שמתוכנן גרוע ומחומר לא הכי טוב - גם אם תשים עליו קירור מים - אוויר ופלטיירים - עדיין יש סיכוי (קטן) שלא תקרר כמה שרצית!!!
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים תברר אם אתה בכלל יכול לנתק את המאורר הקיים, על איזה כרטיס אנחנו מדברים ?!? 8)
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אני החלפתי את המאוורר המקורי של הV7700 GTS שלי כי הוא היה מרעיש מאד וגם לא בדיוק מקרר 55C באיידלשמתי לו היטסינק גדול ומאוורר שקט יותר בקרוב יהיו תמונות
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אהה כן..ברוראני באיידל על 35-37היה שווהוהרבה יותר שקט כמובןהדבקתי לו את ההייטסינק ומאוורר שהיה לי בעבר על ה200MMXפ33ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.