עבור לתוכן

התלבטות האם כדאי לשדרג Q9550 למטרת משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P

רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?

פורסם

תלוי בכרטיס/ים שאתה מתכוון לשדרג אליו/הם אם אתה מתכוון לשים איזה מערך מפלצתי, לך עם פלטפורמה חדשה, לכרטיס חדש עד GTX570 כולל, הייתי נשאר עם הפלטפורמה הקיימת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה!!!!

מה שאני מנסה להבין זה כמה השפעה יש למעבד במשחקים כגון BF3 או MW3 האם יש צורך בכח עיבוד גבוהה או שהתלות בכרטיס המסך היא שמכריעה??

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם המעבד ומטרת השדרוג.

לדעתי OC למעבד (לאזור ה-3.5Ghz) והחלפת כרטיס גרפי לכרטיס גרפי מתאים לרזולוציה ולהגדרות שבהן אתה רוצה לשחק ייתנו את התמורה הטובה ביותר בתקציב מוגבל. בכל מקרה אחר, אני מסכים עם yz101.

למיטב ידיעתי במשחקים האלה זה שילוב בין מעבד לכרטיס גרפי. לא חייבים מעבד "חדש" עבורם, רק בתדר מספיק גבוה. Q9xxx בתדר של 3-3.2Ghz אמור להספיק בשילוב עם כרטיס גרפי מתאים.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי, במידה ולא אבצע OC למעבד ואשאיר אותו על 2.83GHz בשילוב עם כרטיס מספיק חזק, תהיה הגבלה?

פורסם

רוב המשחקים דורשים יותר כוח מכרטיס המסך מאשר מעבד. במיוחד שאתה משחק ברזולוציה גבוהה ואני משער עם הגדרות ווידאו גבוהות, עדיף לך לשדרג את כרטיס המסך.

השאלה האמיתית היא כמה כסף אתה מוכן להשקיע בשידרוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים