עבור לתוכן

מה הטעם ב"קרן פנסיה" ו"קרן השתלמות" ??????

Featured Replies

פורסם

קודם כל זה תלוי איפה.

דבר שני הדרישה באיזורים מרכזיים רק תעלה עם הזמן.

יקח לא מעט זמן עד שההיצע יתקרב לביקוש ברמה האיזורית הארצית.

רוב הסיכויים שבמקום ירידות העליה רק תואט או תעצר לזמן מה.

המקום המוגבל, הצמיחה הדמוגרפית, והאינפלציה כבר ידאגו לדחוף את המחיר למעלה ובסופו של יום הם חזקים יותר מהיצע גובר של דירות בפריפריה.

יש מקומות בהם הדרישה נמוכה כרגע (כמו גם המחירים) וצפויה רק לעלות בשנים הקרובות.

וחוץ מזה יש המון השקעות נדלן טובות בחו"ל.

שם עלות הכניסה נמוכה יותר, והחזר ההשקעה מהיר יותר בגלל יחס קניה להשכרה טוב משתלם יותר למשקיעים לעומת השוק הישראלי.

פורסם

מי שיש לו זמן (ויכולת) להתעסק בנדל"ן בחו"ל יכול להרוויח יפה.

אפילו מקומות כמו מיאמי ולאס וגאס מציעות וילות במחיר של דירת 3 חדרים בפ"ת. למישהו יש ספק שהמחירים יעלו ב-5 שנים הקרובות?

פורסם

יש לי מכר וותיק שגר כמה שנים במדינה חזקה כלכלית באירופה.

קנה ושיפץ בעזרת משקיעים מישראל דירות באיזורים בהם הדרישה קיימת אך עוד לא העלתה את המחיר לשמיים.

לפעמים בניין שלם.

גזר רווח יפה גם למשקיעים וגם לעצמו.

והתחיל לטפס בסולם הנדלן.

בסוף חזר לארץ להתחתן ולהשתקע, והשאיר את הדירות לטיפול של חברות שמתמחות בהשכרה וטיפול בנכסים.

לגילוי נאות הוא גם חטף עקיצה מאחת מהם שסחטה ממנו כספים בחוצפה רבה ואילצה אותו לבזבז לא מעט זמן וכסף כדי להחזיר את הנכס למסלול תקין.

סך הכל אפשר להרוויח יפה.

רק צריך להיזהר כשסומכים על אחרים בניהול נכסיך.

ולעולם לא לשים את כל הביצים בסל אחד.

פורסם

דובי התשואות של הקרן שלך נשמעות טובות ברמה אדירה

אנא תחלוק איתנו את הקרן שעושה תשואות כאלה שהבורסה יורדת ב20%

אני אפילו לא רוצה לחשוב כמה היא עושה שהבורסה עולה

רוב הכסף שלי נמצא באקסלנס ובמיטב(וגם שמה במספר אפיקים), האפיקים שעשו חיל השנה היו בעיקר מטח משום מה..

מ-2009 עד עכשיו מיטב השיגה תשואה של כ-60%(כן זה אחרי הנפילה של 2008 אבל בצבא אתה לא בדיוק מקבל פנסיה נורמאלית :)), ואקלנסס עומדת על 33%~.

יש לך את פסניהנט של משרד הפנים ששם ניתן למצוא את כל קרנות הפסניה(ביטוח מנהלים גרדיא, וקרנות השתלמות לא ניתן למצוא שמה אללט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים