עבור לתוכן

שימוש בviber ו whatsapp...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב,

עשיתי עכשיו בדיקה עם חבר...

כאשר אני מתקשר דרך VIBER מטלפון שמחובר לאינטרנט לטלפון שלא מחובר לאינטרנט,

הצד המחייג (שכן מחובר לאינטרנט) שומע כאילו השיחה מצלצלת בצד השני אבל בצד השני לא שומעים כלום (מן הסתם כי הוא לא מחובר לאינטרנט).

כאשר הצד השני מתחבר לאינטרנט הוא מקבל הודעה שהייתה שיחה שלא נענתה - אבל בזמן שהוא לא מחובר לא מתקבלת אנדקציה שהמנוי לא מחובר...

בעיני זה חיסרון משמעותי, הייתי מצפה שאם מחייגים למישהו שלא מחובר לאינטרנט שתתקבל הודעה שהמנוי לא מחובר ושכדאי לנסות שיחה רגילה או משהו כזה.

מעניין אם יש דרך לעשות את זה.

פורסם

זה שרות שמבוסס על רשת האינטרנט, אתה חייב להיות מחובר לרשת על מנת לקבל או שיחה או סמס.

פורסם
  • מחבר

ברור שצריך להיות מחוברים לאינטרנט,

הבעיה שאין אנדקציה אם מי שתאה מתקשר אליו מחובר או לא....

אני יוכל להתקשר למישהו דרך התוכנה כאשר אני מחובר לאינטרנט - אבל אם הצד השני לא מחובר לאינטרנט אני לא מקבל על זה הודעה, אני שומע שהטלפון מחייג ושאף אחד לא עונה - בעוד שבפועל הצד השני לא קיבל בכלל את השיחה.

הייתי מצפה שתהיה אנדקציה ברורה אם מישהו מחובר למערכת או לא, ממש כמו שיש לסקייפ או למנסג'ר במחשב אפשרות לדעת אם מישהו לא מחובר (OFFILNE) ולא לאפשר לי לשלוח הודעה או להתקשר למישהו שלא מחובר.

בצורה הנוכחית אם אני מתקשר למישהו דרך VIBER והוא לא עונה - אין לי דרך לדעת אם הוא לא עונה כי הוא לא מחובר לאינטרנט (ובעצם הטלפון שלו בכלל לא מחייג) או שהוא עסוק\לא יכול לענות לשיחה שלי עכשיו....

פורסם

אתה צודק כעיקרון, אבל אני בטוח שהעיקרון שעמד מאחורי המצב הנוכחי הוא נקודת ההנחה שלרוב המכריע של אנשים יש חבילות גלישה ולכן הם מחוברים "תמיד"

פורסם
  • מחבר

באמת יש היום מגמה של חברות הסלואלר לעבור לחבילות גלישה ללא הגבלה,

אבל ללא מעט אנשים יש חבילה עם הגבלה והם לא מחוברים כל הזמן ואז נוצרת הבעיה.

שווה בעיני להוסיף אנדקציה של זמין \ לא זמין לאפליקציות הללו - אבל זה לא הפורום לכך... :-)

בכל מקרה - המון תודה על העזרה והתגובות.

פורסם

לא דיברתי על חבילות ללא הגבלה, אין הרבה כאלו בסה"כ. אני מדבר על אפילו אם יש לך חבילה של 1GB ואתה משתמש ממוצע אין סיבה שזה לא יספיק לך מעל ומעבר, ואתה בכל מקרה מחובר תמיד כי הישומים ברקע שולחים ומקבלים מידע (שימוש מועט מאוד בחבילה שלך) ככה שאתה תקבל תמיד הודעות בוייבר וב-WA וכו'

פורסם
  • מחבר

תראה, אולי זה שאלה של גישה או אופי, אבל אני מכיר הרבה אנשים שיש להם חבילה של 1GB והם מקפידים להשתמש בה רק לפי הצורך... הם מאפשרים את החיבור לGPRS רק כאשר הם בודקים דואר או משתמשים בניווט וכו'. אני מניח שזה שעל חריגה בגלישה משלמים סכומי עתק מאוד משפיע על זה.

לי יש חבילה ללא הגבלה כך שאין לי בעיה, אבל אחרים לא תמיד מחוברים....

פורסם

טוב זו כבר בהחלט שאלה אחרת. אני יכול להגיד לך שעד לפני חודשיים לא היתה לי חבילת גלישה כלל בפלאפון ועכשיו יש לי חבילת גלישה של 2GB ואני ממש לא חושב לפני שאני נכנס לאינטרנט הסלולרי או בודק מייל או מוריד אפליקציות..חופשי. אני נכנס כמה וכמה פעמים בשעה(!!) לאינטרנט, בודק, מסתכל וכנ"ל כאמור לגבי המייל. תוסיף לזה וייבר, Whatsapp וכו' - ומסתבר שאני מגיע לכדי 200-250 מגה בסה"כ. אז גם אם יש מישהו שרואה קצת קליפים ביוטיוב או נכנס לאתרים יותר כבדים וכו' - 500 מגה? 750 מגה? נניח. אפליקציות משלוח ההודעות ע"ג האינטרנט בכלל ווייבר ו-WA בפרט כמעט ולא משתמשות ברשת לכן באמת שאין מה לדאוג גם אם למישהו נשארו עשרות MB בודדות זה אמור להספיק להמון (!!) הודעות. אבל בזה נגמור את הדיון בחבילות הגלישה והשימוש בהן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים