עבור לתוכן

מחפש שידרוג מעבד ללוח אם EP45DS3L ב-800 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300).

אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה.

התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד.

נ.ב.

1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים).

2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו.

תודה רבה.

פורסם

השדרוג הכי טוב כנראה מבלי להחליף את לוח האם הוא לקנות ביד שנייה מעבד Q6xxx או Q9xxx ולעשות להם OC לאזור ה-3.3.2GHz.

זה בהנחה שהמשחקים שאתה משחק מרוויחים משהו מיותר משתי ליבות. בתור התחלה אני באופן אישי הייתי מציע לך לבצע OC למעבד הנוכחי שלך (בהתאם לכרטיס הגרפי שלך הספק עלול להיות מעט גבולי) ולראות אם זה מספיק לך כדי להשיג את השינוי המיוחל.

כמו כן, במשחקים לכרטיס הגרפי חשיבות גדולה יותר מלמעבד. עדיף שתתייעץ בפורום כרטיסי מסך, או אפילו בפורום מפרטי מחשב (על השדרוג כולו, כולל ספק-כוח, אם אתה רוצה לרכז הכל במקום אחד) כדי לוודא שמה שמגביל אותך עכשיו הוא לא בעיקר הכרטיס הגרפי.

כמו כן, הוסף בבקשה את התקציב לכותרת.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה. הממ האמת היא שיש לי כיום OC של 3.5 (ל-e6300)+ באמת אני רוצה לשדרג כרטיס מסך גם (הכרטיס הנוכחי שלי הוא hd4850). אך חשבתי לפרסם על זה (על הכרטיס מסך) הנודעה בנפרד בפורום כרטיסי מסך. השאלה שלי אם אני ישדרג נגיד ל-Q9400 (חשבתי למשל) וגם ישדרג לכרטיס מסך ב-700 שקל+- נגיד לי 6850HD אולי האם אני יוכל להישאר עם הספק כוח הנוכי או שזה בלתי אפשרי?

תודה רבה.

פורסם

הספק שלך אמור להחזיק את זה (כמובן תלוי כמה הוא נשחק עם השנים..) בסה"כ HD6850 כרטיס מאוד חסכוני ולא יעמיס על הספק..

אל תצפה להריץ על ההגדרות המקסימליות.. אבל משחקים ירוצו לך בצורה יפה אחרי השדרוג..

פורסם

הספק אמור להחזיק, אבל ההספק לבדו לא מספר את כל הסיפור. צריך לבדוק כמה זרם הוא נותן בכל מסילת מתח.

באופן כללי לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, אבל אני לא בטוח עד כמה איכותי הספק הזה (אני לא אומר שכן ואני לא אומר שלא), אולי עדיף שתתייעץ לגביו בפורום ספקים כדי להיות בטוח.

אם תקנה Q9400 ותעשה לו OC לאזור ה-3-3.2GHz (אם תצליח יותר אז מה טוב) ובשילוב כרטיס גרפי שמתאים לרזולוציה ולהגדרות שבהן אתה מעוניין לשחק, לא צריכה להיות שלך שום בעיה במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים