עבור לתוכן

הסאונד מקרטע.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם- עזרה בבקשה.

יש לי מפרט כזה :

המחשב של הילד : לוח אם של אסוס- -DDR3-G41 .מעבד E8400 ליבה כפולה. זיכרון 4 ג'יגה של רם.מערכת XP הום אודישן SP3 מקורי.

המחשב שלי : לוח אם של ג'יגביט G41 DDR3.מעבד E5200ליבה כפולה.זיכרון 2 ג'יגה של רם. מערכת XP SP3 פרופשיונל{לא מקורי-רק באופן זמני}

הבעייה היא בכרטיס קול המקצועי שלי." כרטיס קול מקצועי של LINE 6 UX2.

החיבור הוא USB. במחשב הראשון {של הילד} הוא משמיע רק דרך האוזניות ולא משמיע דרך היציאות האחוריות. הגדרתי את הכרטיס,עידכנתי והסרתי דרייברים מהיצרן{4 פעמים} לא עזר. שלחתי לתיקון לבדיקה, אמרו לי בחנות : הכרטיס תקין!

{אמרתי :אולי זה היה חטאי שחמדתי את המחשב עם הנתונים המרשימים של הילד}

חיברתי למחשב השני {שלי} הוא עבד במשך שבוע די יפה וחלק ללא בעיות. אך לפני שלושה ימים הוא החל לקרטע בסאונד ,כל כמה שניות יש קירטועים מעצבנים.הורדתי דרייברים מעודכנים הסרתי את הקודמים -לא עזר. נראה כי יש עומס. ה-CPU מראה לי עומס נמוך.

שני המחשבים רצים מהר ללא כל בעייה- מהירות האור.

יש לציין שהחלפתי בשניהם לוחות אם חדשים.

היכן הבעייה ??

פורסם
  • מחבר

חברים פתרתי את הבעייה לבד.

כל העניין זה ה-USB. בלוחות החדשים הUSB דורש כוח חזק,כי לרוב, החיבורים הם USB2 תקן מהיר.

צריך להגדיר את ה-יו אס בי של הכרטיס קול שיקח אחוזים גבוהים ממרכזיית ה-יו אס בי. כי הוא דורש מתח רב,מאחר והוא מקצועי.

מה שאני עשיתי הוא : נכנסתי להגדרות של הכרטיס עצמו וביקשתי שיקח את המקסימום- הוא שואל אותי -מינימום שימוש ביו אס בי- נורמל- או מקסימום.

השאר כמו: העכבר,מקלדת,מצלמה,לא דורשים הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים