עבור לתוכן

לפטופ ללא הגבלת מחיר עם דרישות מסויימות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת.

קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר.

מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק.

אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD)

יצרן..לא משנה לי...

השימושים: הרצת מכונות וירטואליות,לא רוצה מולטי טאסקינג איטי, שימושים של סטודנט רגיל, קצת וידאו (ממש לא משהו רציני). לא יהיה בשימוש למשחקים אבל כן יכול להיות נחמד אם יוכל לסחוב גם דברים כאלו.

חשוב לי מאוד סוללה ומשקל בסופו של דבר.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על ASUS UX31 או כל דגם אחר דומה. מוכן להצעות אחרות גם 8)

תודה רבה

פורסם

אני לא מסכים. הנייד אולי קל אבל אין דרישה פה לנייד סופר קל על חשבון כל דבר אחר.

במחיר זהה ניתן לקבל נייד קצת פחות קל, אבל חזק יותר ועם דיסק קשיח ענק - בדמות ה-u31

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori50&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

בשביל 200 גרם, הנייד הזה עדיף לדעתי.

לפותח הדיון, תפרט בנוגע לדרישה שלך למשחקים - במה מדובר?

בדרישה הזו אתה מפספס חלק גדול בשוק (ניידים עסקיים) שלרוב באים עם מסך מט - שכנראה יהיה יתרון לסטודנט

בנוסף, האם יש אפשרות להזמנה מחו"ל?

פורסם

לא ראיתי את הדגם הזה, יפה מאד. :)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם

השימוש שלא לא יהיה למשחקים בכלל. בשביל זה יש לי נייח בבית.

זה יהיה מחשב שישמש אותי בלימודים ובעבודה בעיקר בעבודות שונות, רצוי שכן יוכל להחזיק מכונה וירטואלית אחת או שניים בו זמנית ולא יקרוס לי.

אני מאוד רוצה נייד שהוא קל מבחינת משקל וזמן סוללה טוב.

קצת מפחד מעיניין ההרד דיסק. 128GB זה די כלום...אבל ה-SSD די מפתה

פורסם

במקרה הזה הייתי הולך על משהו כמו הנייד הבא, במידה ואתה יכול להזמין נייד מחו"ל:

http://www.ebay.com/itm/Boxed-Dell-Latitude-E6320-i5-2540M-13-256GB-SSD-8G-3yr-Webcam-Factory-Wrty-/170740581879?pt=Laptops_Nov05&hash=item27c0ee85f7#ht_3154wt_1396

קניתי מחשב דומה מאוד (E6420 עם 128GB SSD) לפני כחודשיים, כך שאני אישית יכול להמליץ על הדגם.

המחשב אומנם מחשב מחודש, אבל מעשית מדובר בנייד חדש עם אחריות מלאה ל-3 שנים בינ"ל.

פורסם
  • מחבר

access, תודה רבה על העזרה המהירה. ניתן להשיג כאלו גם בארץ? מעדיף להימנע מהזמנות מחו"ל.

ולגבי הצרכים שהעליתי כאן. האם כדאי לי להשקיע 5,600 במחשב UX31 או 4600+- ב-U36SD ולקבל מחשב קצת פחות קל אבל עם ביצועים טובים יותר על הנייר? מפתה אותי העיצוב והדקות. זה היתרון היחידי שאני רואה בדגם UX31 על U36SD (גם אומרים שהרמקולים שלו בעייתיים למרות שאני לא מתכוון להפיק מסיבת טבע ממנו :)

פורסם

הנייד שהראיתי לך הוא נייד מחודש. אני לא ראיתי שמוכרים ניידים כאלו של דל בארץ לצערי.

האופציה הקרובה ביותר לזה במחיר תהיה לקנות נייד 13.3 אינצ' ולהתקין בו כונן SSD לבד. דבר שיעלה ביחד כ-6500 שח לדעתי.

קח בחשבון שנייד כמו ה-ux31 בעל מעבד חלש מ-2310m אפילו. הוא יריץ מכונה וירטואלית בוודאות, אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שהיא תעבוד.

גם ה-u31 וה-ה-u36 הם מחשבים קלים ודקים יחסית (ה-36 דק וקל מה-31) אבל מציגים מפרט חזק בהרבה מה-ux שגם יתן תשובה לדרישת העיבוד שלך.

לדעתי עדיף ללכת לראות את הדגמים בחנות לפני שאתה פוסל אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים