פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים אני משתמש בafter effect cs5.5 והרינדור של הוידאו נורא איטי. רציתי לדעת איזה חומרה בעיקר תשפר לי את הביצועים כשאני אחליף אותה במחשב שלי ואם כן אז מה מומלץ שיהיה גם טוב וגם לא יקר מידי (עד 400$ בארצות הברית).המחשב שלי:מעבד: intel core i7 920לוח אם: asus p6tכרטיס מסך: bfg gtx 280 ocזיכרונות: 10gb ddr3 1066mhzדיסק קשיח: hitachi 500gb 7200rpm sata2
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים אתה יכול להגדיר את התהליך במנהל המשימות כתהליך "זמן אמת", זה יתן לו יותר זמן עם המעבד.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים מחבר מצאתי איך אבל כשאני עושה את זה הוא מראה לי הודעת שגיעה ואומר שהוא לא יכול להפוך את זה לזמן אמת אז הוא מעביר את זה למועדפות גבוה.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים תנסה ככה:כנס לשולחן העבודה,תלחץ מקש ימיני,בחר באפשרות "חדש" ואז באפשרות "קיצור דרך",עכשיו, בתיבת טקסט תרשום taskmgr ותעשה אישור\נקסט עד הסוף.עכשיו נוצר לך קיצור דרך בשולחן העבודה, תלחץ עליו מקש ימיני ותבחר "הפעל כמנהל מערכת" (או משהו בסגנון).עכשיו תוכל לשחק עם התהליכים, אולי קצת הגזמתי עם "זמן אחת", עדיף שתתן לו עדיפות גבוהה.
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים הכרטיס מסך לא הבעיה(המחשב בסדר לצרכים שלך). זה ניראה יותר, כמו בעיה בתוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.