פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים המחשב שלי:Dual Core E5400 2.7 GHzinstalled memory: 2GB32bitכרטיס מסך- Geforce GT 220 1GBיש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת.אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או highאני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIAהאם כרטיס המסך הזה יעשה זאת-http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?
פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים מה המפרט המלא של המחשב שלך ?לוח אמ \ ספק ועל איזה רזולוציה אתה משחק ?מה התקציב שלך ?לצערי המעבד שלך וכמות הזיכרון שלך חלשים מידי ... במיוחד בישביל BF3 MULTYככה שיש לך צוואר בקבוק מהמעבד ...
פורסם 2011 בדצמבר 113 שנים באמת הפתעה שהמחשב שלך מעלה את BF 3 בכלל. מעבד שלך אכן חלש מאוד, 2 GB זאת כמות קטנה למשחקים החדשים וכמובן הדובדבן שבקצפת זה כרטיס מסך שלך שלא מיועד למשחקים בכלל. לכןף אני לא יודע האם כדאי לך להשקיע בכרטיס מסך, כי אתה צריך גם הוספת זכרון ושדרוג מעבד. קודם כל, תכתוב מה ששעלו אותך: מפרט מלא כולל ספק כוח (מאוד חשוב), רזולוציה של המסך שלך ותקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.