עבור לתוכן

המלצה למפרט גיימינג 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

תקציב

מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000

אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא

שימושים

מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?

שימושים מיוחדים

האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף

ציוד היקפי

מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. FHDהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? ואוזניות*מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול.

חומרה אופציונלית

האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט?מה זאת אומרת זה הכרחי? לשם מכניסים את הדיסקים? במחשב שיש לי עכשיו הצורב בתוך המחשב אם אני רוצה לצרוב נגיד עם נרו אני לא צריך צורב בנפרד

מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1000 גיגה

אפשרויות רכישה

האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? tms

אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר? רמת גן

האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? כן אבל עדיף שהשליח יגיע הבייתה וככה אני ישלם לואת המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? הרכבה עולה עד כ-100 שקלים. כן

הערות נוספות

שהמחשב יהיה מהיר בלי בעיות בכלל ירוץ טוב יהיה שקט ואם אני צריך להוריד משחק שיוכל לפעול יומיים שלושה ואני רוצה לכלול בתוך המפרט וינדוס 7 64bit אז תכללו את הוינדוס בתוך המפרט כי זה חלק מהתקציב

ויש לי שאלה 4 גיגה ראם זה מספיק טוב? כי אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר כי אני מפעיל די הרבה קבצים

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪393

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪480

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪106

קשיח למחשב שולחני:

בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪571

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1415

כונן אופטי:

Samsung DVDRW SATA x22

כמות: 1 - מחיר: ₪95

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 64BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪415

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4580

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4489 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/rwltvzbh

פורסם
  • מחבר

זה יספיק לי לשנים הקרובות שהמשחקים יעבדו לי על אולטרה בלי בעיות?

וזה כדאי לעשות OC לכרטיס מסך? כי אמרו לי אם עושים לו OC אז הוא פחות אכותי "יש לו פחות זמן לחיות"

פורסם

blatata אתה מביא מפרט בלי לפרט, מה ההיגיון בזה? למה מה שאת הצעתה, עדיף על מה שמשהוא אחר הציע? תפרט בפעם הבא(כי זה עובר על חוקי הפורום). בנוסף לזה, המפרט שהבאת לא משתלם בכלל.

פותח הת'רד אני לא יודע באיזה מקום מצתה את מה שענת עליו, אבל תענה על זה:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקנים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V שיצא כל המשחקים הכי כבדים שיש היום

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD 1920:1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל כולל הרכבה וינדוס 7 64 ביט עיברית

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שלא יהיה רועש לדוגמא אם אני מתרחק 3 מטר אז ישמעו אותו בקושי כי המיטה שלי 3 מטר מהמחשב אז אם אני משאיר אותו דלוק ללילה אם אני מוריד משחק אז שלא יהיה לי רעש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם זה יהיה משתלם אז טוב אבל עדיף שלא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה וינדוס 7 64 ביט בעיברית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יכול להיות לא בטוח

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים