פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים בניתי רשת בין 3 מחשבים אבל לא יכול להכנס ל-MY DOCUMENTS ו-PROGRAM FILES במחשב אחר (אפשר להכנס חופשי בין 3 המחשבים לכל הספריות פרט ל-2 הספריות האלה)אני בטוח שאפשר לאפשר גם פעולה זאת ! מי מסביר לי איך עושים ?יש לי 3 מחשבים עם WIN PROF , SWITCH HUB , מודם SAMSUNG ETHERNETתודה מראש
פורסם 2003 בדצמבר 2021 שנים מערכת הקבצים שלך היא כנראה NTFS.לכן היא חוסמת כברירת מחדל גישה לתיקיות האלו.אתה צריך להוסיף הרשאה על התיקיות האלו. תיכנס למאפיינים של התיקייה, ושם בלשונית ה-Security (או "אבטחה" בעברית) תוסיף את ההרשאות המתאימות למחשבים האחרים ברשת.
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר כבר ניסיתי !לא ניתן לעושת SHARE ישר - המערכת מבקשת להעביר תא התיקיה לSHARED DOCUMENTS ואת זה אני לא רוצה כי זו עבודה קשהאני בטוח שיש עוד אפשרויות
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מערכת הפעלה XP?גם לי הייתה את אותה הבעיה על המחשב שלי אבל בגלל הפיירוול אם מותקן לך פיירוול תצתרך לבדוק במאפיינים שאין הגנה על התיקה הזו כי זה מה שהיה אצלי ואני הורדתי את האבטחה מעל הספריה והצלחתי
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים אתה צריך להעביר את סייר הקבצים שלך למצב שיתוף קבצים מתקדם ולא פשוט.Start >> Control Panel >> Folder Options >> Viewתוריד את הסימון מUse simple file and printer sharing (recommended)אחרי שתעשה זאת, במאפיינים של כל תקייה תוכל להגדיר את ההרשאות באופן מדוייק.נ.ב.- הכותרת שלך לא כ"כ מתאימה לנושא של הת'רד. תערוך אותה בבקשה לכותרת יותר עניינית, כמו "אין גישה לתיקיות My Documents ו-Program Files ברשת עם NTFS".
פורסם 2003 בדצמבר 2121 שנים מחבר תודה ThePorscher , ניסיתי עם הספריה C:\Documents and Settingsאבל עדיין לא מאפשר כניסה ממחשב אחר. אולי יש לך או לאחרים פתרונות אחרים.אני מסכים גם ההערה שלך לגבי הכותרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.