עבור לתוכן

השלמת מפרט ל HTPC

Featured Replies

פורסם

הי,

יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz

הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס.

אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK.

ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים?

ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM?

וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות.

תודה (:

פורסם

עם ההבדל במחירים היום לא משתלם לשים פחות מ4. מה שכן' אין סיבה מיוחדת להתבסס על דואל צ'אנל למערכת בסיסית, גם המפזר חום על הזכרונות מיותר לגמרי/ אתה לא עושה OC (לפי מה שנראה) ואני לא רואה דרישות מיוחדת מעבר לHTPC בסיסי... 1X4 יהיה משתלם בהרבה, אלא אם כבר יש ברשותך את הנ"ל.

קייס+ספק -

אתה יכול ללכת על מארז "קולנוע" בסיסי בסגנון הזה

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1950

במידה ואתה מתבסס על הכרטיס המובנה ולא מתכוון לחבר יותר מדי מחחמי כוסות לUSB.

אני מציע, למען יהיה קל יותר לעזור לך, לכתוב בדיוק מה יש כיום ברשותך וכמה אתה מקציב לצורך הטמעת החלקים האלו למערכת HTPC

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

יש לי כבר 2X2GB שכבר יש להם HEATSINK לכן אין לי בעיה פשוט להעביר אותם ל HTPC ואז לקנות לי 4/8GB

למרות שיש לי גם ככה 4 סלוטים אצלי (GIGABYTE GAMA 78 LMT US2H)

אני גם אתקין שם כנראה WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT.

כן, מתבסס על הכרטיס המובנה. לא מתכנן להריץ משחקים שם. רק סרטים ואינטרנט.

מה זה מחממי כוסות?

מקציב כ 700-800 ש"ח (נראה שלא ניתן לרדת מזה כ"כ)

פורסם

מחממי כוסות = כל מיני דברים מיותרים שאנשים אוהבים לחבר לUSB ושוכחים שגם להם יש צריכת חשמל....

בכל אופן, קשיח וכונן אופטי יש לך?

פורסם
  • מחבר

חח אוקיי, לא בתכנון בכלל.

קשיח יש, ואופטי גם אבל אני לא מתכנן לשים אותו ב HTPC. אני פשוט אעביר דרך הרשת/USB/יפעיל ישירות מהרשת, אין בזה כבר צורך. יכול להיות שבשביל הרשת אני אשתמש ב HOME PLUG, האלחוטית לא הכי חזקה אצלי.

פורסם

אז למה לא לקנות כבר סטרימר פשוט ולחסוך התעסקות?

פורסם
  • מחבר

כי עד עכשיו חשבתי שזה יותר יקר ופחות מומלץ (לפעמים יש כל מיני בעיות) ובסה"כ יש בזה פחות אפשרויות.

יש לי גם כבר חלק מהחלקים (מעבד, דיסק קשיח 120). עדיף למכור את המעבד ולקנות סטרימר? (הדיסק קשיח מאולתר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים