עבור לתוכן

כרטיס מסך Full HD 3D

Featured Replies

פורסם

רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50.

מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה.

מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור.

אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע ,

ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת.

*לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

מצד אחד המחשב אמנם ישן,

מצד שני המסך מהליגה הראשונה (של שנה שעברה)

תווך עד 1,300ש"ח בהנחה שיש חיה כזאת.

פורסם

תראה- המעבד זה מגביל כמאת כל כרטיס מהשנתיים האחרונות, שמיועד לשוק הביניים ומעלה(אפילו OC אל מעבר ל-3.0GHz לא עוזר).

פורסם
  • מחבר

ואם אני מוותר על עניין ה-3D ומחפש אופציה להעביר HD בלבד (לכרטיס הנוכחי שלי FX560 יש רק יציאת Super-Video)

האם יש כרטיס זמני בעלות של עד 400 ש"ח שיעשה את העבודה?

אופציה אחרת היא לקנות בתקציב בסיסי מחשב או קופסת מדיה (שזה בעצם די אותו דבר לא?) שיתאים למשימה.

פורסם

כמאת כל כרטיס יכול להציג 3D. העניין הוא שאתה משתמש במעבד שיגביל לך כמאת הכל. אני יכול להראות לך מחשב ב-2000 ש"ח, בזה שאני מסתמך על הקשיח שלך ואם יש לך צורב אז גם עליו...

פורסם

בשביל ניגון וידאו בHD + 3D הHD6450 יספיק ויהיה מעבר..

פורסם

^ אם הוא מתכנן עבודה עם תוכנות 3D עדיף לו כרטיס שתומך ב-CUDA(כמובן שאם התוכנות שהוא משתמש בהם לא יודעות לנצל את זה אז הוא יוכל להסתפק במה שהצת), במיוחד שהמעבד שלו יתקשה בעבודה כזו. לי יש את המעבד הזה וסרטים באיכות FHD הוא לא מצליח להציג ביותר מ-20FPS(אבל ב-OC ל-2.3GHz אין לו בעיה(רק תיזכור שלכרטיס שלי אין האצת וידאו).

פורסם

הוא מתכוון סרטי 3D, בשביל זה ה6450 יהיה מצויין, הוא תומך בהאצת 3D ויסתדר בכיף עם כל מה שתפיל עליו, עולה כ200וקצת.

פורסם

ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת.

לא ניראה לי שהוא התכוון רק לסרטי תלת מימד.

פורסם

טעות שלי :smile1:

אז השאלה איזה סוג של עבודה הוא מתכוון לעשות

פורסם
  • מחבר

גם וגם. גם סרטי 1080P תלת-מימד וגם תוכנות תלת-מימד.

אני מבין שה-6450 לא יתמוך טוב בתוכנות תלת. -איך היכולות שלו בתמיכה בתוכנות בהשוואה ל-[ftp=ftp://download1.nvidia.com/ndemand/Quadro_extranet/Product_Overview/PO_QFX_APR06.pdf]FX560[/ftp], הנ"ל מספק אותי ביכולות שלו, אבל מדובר בכרטיס בן 4 שנים.

יש משהו אחר שהוא פשרה סבירה למחשב הנ"ל?

האם החלפת מעבד / לוח-אם זו אופציה כלכלית (מדובר במחשב איכותי שעלה בשעתו 7K).

פורסם

הכרטיס שלך די חלש, אני לא חושב שהוא יותר חזק מה6450 אבל אפשר לבדוק את זה, הכרטיס שלך מבוסס על ה7600 אז אפשר לחפש משהו להשוות.

אבל השאלה אילו תוכנות אתה משתמש, אולי כדאי לקחת ג'יפורס כמו ה550\550TI, שיתנו לך בוסט רציני לביצועים בהנחה שהם ינוצלו, ואולי דווקא המעבד עקרוני ולכן זה לא כזה משנה. יכול להיות גם שהכרטיס שלך תומך בתוכנות יותר טוב מה6450 לדוג'

בקשר לשדרוג- האם אתה מעוניין להחליף כדי לשפר ביצועים- תלוי בך

פורסם

לא ניראה לי שהוא התכוון רק לסרטי תלת מימד.

והוא גם כתב

ואם אני מוותר על עניין ה-3D ומחפש אופציה להעביר HD בלבד (לכרטיס הנוכחי שלי FX560 יש רק יציאת Super-Video)

פורסם

^ מה אתה בא להראות בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים