עבור לתוכן

SX130 שותה סוללות כמו מים

Featured Replies

פורסם

יש לי אולי 8 סוללות נטענות שקניתי בגללה, מכל הסוגים - וכל זוג מחזיק אולי 20-30 תמונות עד שלבסוף נכנע והמצלמה אומרת שהסוללה חלשה.

עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ראיתי פה ושם איזכורים באינטרנט (והרבה בביקורות, שמשום מה אני רואה רק עכשיו) אבל פתרון ממשי לא ראיתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נסה את הsanyo eneloop

פורסם
  • מחבר

האם אתה בטוח שהבעיה בסוללות? ניסיתי כל מני סוגים, חלק מחזיקים קצת יותר חלק פחות אבל כולן נגמרות מהר מאוד (בין 7-8 תמונות עם פלאש לבין 50-60...), אפילו אלקליין חדשות.

פורסם

אתה משתמש בבטריות נטענות או לא?

אף פעם לא אהבתי את הרגילות..(חוץ מבשלטים..)

יש לי פלאש מקצועי 580EX II של קנון,מבזיק בערב בסביבות ה600-700 תמונות ו4 בטריות מספיקות לבחור(:

אתה יכול למצוא את זה פה:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=eneloop

יש גם משהו שאני די מאמין בו וזה אפקט הזכרון בכמה וכמה סוללות לאורך השנים

אפקט הזיכרון נוצר כאשר לאורך זמן מטעינים סוללות מכימיות אלו לפני שרוקנו במלואן. לאחר מספר של מחזורי טעינה הסוללות "שוכחות" את הקיבולת המקסימלית שלהן וחושבות שהמצב בו טענו אותן הוא בעצם מצב ריק. במילים אחרות הסוללות יעבדו רק עד למצב זה ושאר האנגריה האצורה בהם תהיה בלתי זמינה.

פורסם

בעית זכרון פחות קיימת בסוללות NiMH.

בכל מקרה, שימוש במטען חכם מאפשר להאריך חיי הסוללה ושמירה על הקיבולת שלה.

אני מצטרף להמלצה על סוללות eneloop או כל סוללה איכותית אחרת (אני משתמש ב-maha imedion) במיוחד במצלמות דיגיטליות.

פורסם
  • מחבר

גם עם סוללות חדשות יחסית שהגיעו עם המצלמה, של 2.9AH יש תוצאה דומה.

הפסקתי להשתמש במטען "חכם", משום שעל כל סוללה בת למעלה מחודשיים הוא מהבהב וטוען שהיא דפוקה :-\

מדובר ב-QUICK 3 של GP. חוויה דומה היתה לי גם עם ה-POWERBANK שלהם

פורסם

אין ל-GP מטענים חכמים אמיתיים.

דירוג ה-mAh של הסוללה לא אומר הרבה.

סוללת 2000mAh של Sanyo מחזיקה יותר מסוללות 2900 של כל מיני פירמות עלומות שם.

תקנה מטען נורמלי, סוללות נורמליות (אני קונה סוללות כאלו לאחרונה, אבל eneloop מעולות גם כן) ותפסיק לבזבז כסף ולזהם את הסביבה עם סוללות ח*א.

פורסם
  • מחבר

יש המלצה למטען?

אני כרגע מטעין עם מטען של Soshine שקניתי בזמנו שפשוט נותן מתח וזרם קבועים לאורך 6 שעות ואז מפסיק.

פורסם

נתתי לך המלצה למטען - תעקוב אחרי הקישור שנתתי.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

איך לא ראיתי.

תודה, נכנס לרשימת הקניות.

פורסם

רק לידע כללי, אכן יש בעיה בכל המצלמות האלו של קנון (משום מה) שבתחילת דרכן מחזיקות יופי עם סוללות AA אלקליין (לא נטענות) ורק לאחר זמן מה פשוט מתריעות על כל סוללה חדשה כריקה. הדרך לעקוף את הבעיה היא באמת לקנות את הסוללות של סניו ה-Eneloop.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אצלי זה קרה עם מצלמת CANON POWERSHOT S2 IS

היא החזיקה נהדר במשך שנתיים או שלוש, ואז הסוללות (גם חדשות ולא נטענות) פשוט שבקו אחרי יום בערך.

הלכתי לקנון, הם בדקו ואמרו (בהתחלה) שצריך להשתמש בסוללות נטענות איכותיות (הם גם המליצו על ENELOOP)

אבל התעקשתי שיבדקו כי נראה שיש איבוד מטען רציני שם. לבסוף הם החליפו לי את בית הסוללה וראיתי שיפור ממשי.

לידיעתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים