עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט משרדי זול

Featured Replies

פורסם

מפרט למחשב משרדי אופיס, מייל, תמונות וזהו.

יש לי כבר ממחשב ישן יותר הרדדיסק 160 גיגה 7200 של סיגייט מארז גנ'רי סביר וספק חדש יחסית 300 של FSP.

עיקר השימוש הוא שוב תוכנות די בסיסיות שלא מנצלות ריבוי מעבדים או גרפיקה ולכן לא הלכתי על AMD 455

לדעתכם לכמה שנים יספיק מפרט כזה ואיזה שדרוג תציעו.

מעבד-385 ש"ח pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray

לוח אם-290 ש"ח H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA‎

זכרון- 130 ש"ח 1x4GB Transcend‎

גוף קירור- 70 ש"ח Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎

סה"כ: 875

חברה דגש ירושלים- זמן דלק כסף משלוח שירות וכאבי ראש עדיף להשאיר בעיר אחת.

חוץ מזה לא אכפת לי להשקיע עוד טיפה על ביצועים עדיפים הרעיון הוא להחליף סלרי ישן בין 4-5 במשהו חדש לכמה שנים טובות.

אני מחפש ביצועים יחסית טובים בתקציב מינימלי.

חוץ מזה יש לי כונן נוסף של 160 גיגה של WD גם הוא 7200 שניהם

SATA האם אני יכול לקנות בקר רייד חומרה עבור מערךRAID1 פשוט או שעדיף לוח אם תומך, האם הדבר ישפר ביצועים בצורה משמעותית או לא ובעיקר האם תשתפר האמינות הכללית של המערכת (שני ההרידיסיקים קצת ישנים ולכן אני מעדיף פתרון לאמינות אוטומטי).

פורסם

הצלחתי להכניס לך את ה-455 ועוד יצא זול יותר ב-100 ש"ח.

tms.co.il/preview/spec/r1w3qs6u

פורסם

אפשר לשפר אותו מבחינת ביצועים\מחיר, לרדת למעבד G620 זכרון של קינגסטון וקירור Arctic Alpine 11 GT

פורסם
  • מחבר

בוטל

פורסם
  • מחבר

קניתי את מה שכתבתי אפשר לנעול.

פורסם
  • מחבר

הרכבתי (די התאכזבתי מה ARCTIC FREEZER 11 ) גוף שלישי שאני קונה שלהם שהיה יחסית מסובך להרכיב (לא מסובך כמו MUGEN) לעומת גופים אחרים של החברה.

והבעייה עכשיו שאין לי חיבורי IDE (לא שיערתי שהם יעלמו) עכשיו אין לי איך לחבר את הכונן.

מה עדיף לקנות בקר PCI עם IDE ןSATA (והאם הוא יתן לי RAID 1) או לקנות פשוט DVD חדש שעולה 115?

פורסם

ממה התאכזבת בקולר?

פורסם
  • מחבר

רק מההתקנה הוא שקט וסך הכל נראה איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים