עבור לתוכן

התייעצות | תקלה במסך במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב של אסוס (U31f). לפני כמספר חודשים הייתה לי תקלת שבר במסך של המחשב הנייד. שלחתי לחברה שמעניקה למחשב שלי אחריות (סרבפרו) והם רצו מחיר מופקע של 1500 שקל לתיקונו (כשהמחשב עלה 3000). לאחר התייעצות פה בפורום החלטתי לקנות מסך באינטרנט ולהחליף לבד. המסך עבד מצויין וחסכתי מעל חצי מחיר. עד לפני כשבועיים, תחילה המחשב היה מראה מין מסך לבן עם פסים בהירים בודדים כאשר הייתי מדליק אותו, אך זה נעלם לאחר כמה שניות. לפני מספר ימים הבעיה התחילה להחמיר - המסך הלבן שהופיע בהתחלה המשיך עד להפעלה מלאה של המחשב ורק לאחר זמן רב (יכול להיות שתלוי בהזזה) המסך הסתדר. ואפילו במספר פעמים המסך היה תקין אך לאחר זמן מסויים התחילו להופיע קווים בהירים ואף הבהובים.

גם בבדיקה של צילום מסך הכל היה תקין.

לאחר חיפושים באינטרנט הסקתי שמדובר בכבל המחבר למסך. פתחתי את המחשב וניסיתי לשחק עם הכבל, נראה היה שיש קשר בין השניים. ניסיתי לסדר את הכבל כך שהוא לא יהיה תחת לחץ אך הבעיה לא נפתרה.

אבקש את עזרתכם

מה עליי לעשות?

האם לשלוח לחברת האחריות למרות שהחלפתי מסך בעצמי? אולי להחזיר למסך השבור? (שני המסכים נראים אותו דבר רק שהמסך החדש עם ניילון שחור מאחור והמקורי לבן).

האם יש דרך לתקן בעצמי?

האם בכלל שווה לי לשלוח למעבדה אחרת ולשלם כמה גרושים? (אם כן אשמח לשמוע המלצות על מעבדות)

אשמח לתשובות

בתודה מראש,

אור

פורסם
  • מחבר

בבקשה? מישהו?

זה ממש חשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים