עבור לתוכן

חיבור מערכת קולנוע בייתית למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום..

יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת:

dvd

reciver של denon

רמקולים של koda:

2 קדמיים

2 אחוריים

סנטר

אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97)

1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול?

אם כן:

2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים?

3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד?

תודה מראש לעונים.. :)

פורסם

- אם יש לך יציאה אופטית בכרטיס, תחבר בעזרת כבל אופטי מהיציאה של הכרטיס לכניסה האופטית ברסיבר.

- אם יש לך יציאה קואקסיאלית, תחבר בעזרת כבל קואקסיאלי (אפשר גם עם RCA יחיד) לכניסה הקואקסיאלית ברסיבר.

- אם אין לך את החיבורים האלו אז תעביר את הכרטיס למצב של 5.1 והוא יעשה לך את היציאה של המירקופון והLINE IN ליציאות נוספות שישלימו לך את ה5.1, תצטרך שלושה כבלי RCA שכל אחד מהם מעביר לMiniPlug (כמו החיבור של האוזניות), תחבר רגיל מהיציאה של הקידמיים לכניסה של הקידמיים ברסיבר, מהיציאה של האחוריים לכניסה של האחוריים ברסיבר, היציאה של הסנטר/סאב לכניסה של הסנטר/סאב ברסיבר.

פורסם

רק להוסיף משהו קטן בקטע של ה כבל RCA למיני פלאג.

יש לך אפשרות לקנות מתאם שאתה מחבר אליו ת RCA ויש בו בצד שני בננה רגילה.

פורסם

זה סתם יסבך את העיניינים.. (כי במקרה זלו צרים שלושה כבלים וזה אומר 6 חיבורים מעבירים)

עדיף 3 כבלי RCA שבקצה שבכל אחד יהיה מחבר MiniPlug.

פורסם
  • מחבר

- אם יש לך יציאה אופטית בכרטיס, תחבר בעזרת כבל אופטי מהיציאה של הכרטיס לכניסה האופטית ברסיבר.

-בקשר לחיבור אופטי,יש לי חיבור אופטי ברסיבר ובלוח יש שני חיבורים כאלה :spdif in,spdif out.

אלה הם חיבורים אופטים(יש להם כיסוי כזה של פלסטיק ששולפים אותו) .אם כן אז איזה מהם לחבר ולאן להכניס ברסיבר(גם בו יש שני חיבורים אופטיים)

-אם אני מחבר באמצעות הכבר אופטי הזה...בזה אני מסיים את כל הסיפור?

-כמה אמור לעלות הכבל האופטי הזה? לפי מה ששמעתי הוא הוא הכי מומלץ..זה נכון?

פורסם

plug it like this:

card-out

reciver-in

פורסם

כבל כזה הכי מומלץ - במיוחד אם יש לך DECODERS במגבר

הכבל צריך לעלות כ80 - 100...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם!! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים