פורסם 2013 בינואר 712 שנים עצה קטנה לאנשים ששוקלים לעבור ל 012MOBILEבסופ"ש האחרון הלכתי למשווק מורשה של 012 באחד הקניונים במרכז הארץ וביקשתי ממנו לקנות SIM.הבחור בסניף אמר לי שהוא רוצה להיות אמין איתי ואמר שהוא כרגע לא מוכר לאף אחד שמבקש לקנות סים של 012MOBILE.הוא הראה לי כמות פשוט לא הגיונית של פקסים שהוא פקסס רק בשבוע האחרון ל012 של תלונות של לקוחות על בעיות בגלישה, התנתקויות חוזרות ונשנות ועוד ועוד.לתשומת לבכם.נו מהה היית חייב לבאס?? אני רוצה לקנות היום סים שלהם! יש מישהו שחווה את מה שהוא אמר? וחוץ מזה הייתי כבר ב 3 סניפים של ילו ולכולם נגמרו הסימים. יש דרך אחרת להשיג סים שלהם חוץ ממשלוח לבית?
פורסם 2013 בינואר 712 שנים אם אני לא טועה אופיס דיפו גם משווק שלהם ונראה לי שגם באגב אבל את באג צריך לבדוק.לגבי תקלות אני דווקא לשמעתי על בעיות גורפות ,בעיות טכניות למנוי ספציפי מן הסתם -יש בכל החברות.
פורסם 2013 בינואר 712 שנים נו מהה היית חייב לבאס?? אני רוצה לקנות היום סים שלהם! יש מישהו שחווה את מה שהוא אמר? וחוץ מזה הייתי כבר ב 3 סניפים של ילו ולכולם נגמרו הסימים. יש דרך אחרת להשיג סים שלהם חוץ ממשלוח לבית?תה עושה מזה סיפור גדול מדיתיקח סים שלהם ותנסהלא יהיה טוב?תקח סים של גולן/הוט מובייל/רמי לוי ותעבורכמה כבר עולה סים?
פורסם 2013 בינואר 812 שנים לותיקי האומה/ברי-המזל שיצא להתנסות באורנג' בחודשים הראשונים שלהם בישראל ובאיזורים עם קליטת GSM, איכות השמע היתה לא פחות ממדהימה במכשירי הסטארטק וה 5110 של נוקיה.
פורסם 2013 בינואר 812 שנים בשעות אלה ממש נמאס לי מאורנג'שוקל לעבור לגולן או להוט מובייל...השיקולים: אינטרנט מהירקליטה טובהלהשתמש בטלפון כמודם (הוט עדיין מגבילים?)הערות: יש לי גלקסי 2 שנרכש בחברת פלאפון (I9100) ושמעתי פעם שמועה שהוא עובד הכי טוב בתדרים של פלאפון (אולי בגלל זה האינטרנט של אורנג' מחורבן אצלי?)יש עצות?
פורסם 2013 בינואר 812 שנים ^^ייתכן שאורנג' עשו משו מאז שהחברות החדשות נכנסו למשחק. בתור תושב המרכז ה DATA של אורנג' היה מחורבן ברמות, כולל שייפינג כבד לאפליקציות VoIP.
פורסם 2013 בינואר 812 שנים אני מכפר סבא, לומד באוניברסיטת תל אביב, ומשום מה המהירות לא מזהירה בכלל.. אמנם בבדיקות מהירות סינטתיות אני מקבל תוצאות גבוהות אבל זה לא נותן לי כלום במציאות
פורסם 2013 בינואר 812 שנים ^^ייתכן שאורנג' עשו משו מאז שהחברות החדשות נכנסו למשחק. בתור תושב המרכז ה DATA של אורנג' היה מחורבן ברמות, כולל שייפינג כבד לאפליקציות VoIP.השינוי באורנג' זה משהו של השבועות הבודדים האחרונים. בעבר אכן היו מזעזעים. אני מכפר סבא, לומד באוניברסיטת תל אביב, ומשום מה המהירות לא מזהירה בכלל.. אמנם בבדיקות מהירות סינטתיות אני מקבל תוצאות גבוהות אבל זה לא נותן לי כלום במציאותאני דווקא מרגיש שיפור ביחס לגולןכולל סרטונים ביוטיוב והזרמת שירים מגוגל מיוזיק.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים השלמתי את טופס ההרשמה לניוד ל012 לפני כשעתיים. עכשיו פלאפון שלחו לי SMS: לקוח יקר, אנו מבינים כי בחרת לעבור לחברה אחרת, נמליץ ליצור קשר עמנו לקבלת מידע חשוב אודות פרטי המעבר. לחץ SEND לנציג בכיר.מה הם רוצים?? כדאי להתקשר?
פורסם 2013 בינואר 912 שנים ^^ תנחש מה הם כבר ירצו ממך, אני הייתי מתקשר רק בשביל לומר להם את המשפט הבא "לכו תחפשו מי ינענע אתכם" וטורק
פורסם 2013 בינואר 912 שנים חחחחחחחחחחחחחח.. טוב אני אתקשר נראה מה הם רוצים.חח התקשרתי, איזה יצורים:אני: עברתי חברה ושלחתם לי SMS שאתם רוצים לדבר איתי.נציג: כן, רק רצינו להציע לך להישאר בפלאפון ולהינות מהשירותים שלנו.אני: אוקי.. אני לא מעוניין.נציג: בסדר, שיהיה לך בהצלחה, להתראות.אני: ביי.
פורסם 2013 בינואר 912 שנים באמת התקשרו אלי אתמול מסלקום אחרי בערך 8 חודשים והציעו לי להציע לי הצעות. סירבתי. מוזר שהם מגייסים לקוחות פתאום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.