עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

בעתיד הרחוק מן הסתם, כרגע במדינות שיש בהם כמה מפעילים שתומכים בזה, אין hd voice ביניהם.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עצה קטנה לאנשים ששוקלים לעבור ל 012MOBILE

בסופ"ש האחרון הלכתי למשווק מורשה של 012 באחד הקניונים במרכז הארץ וביקשתי ממנו לקנות SIM.

הבחור בסניף אמר לי שהוא רוצה להיות אמין איתי ואמר שהוא כרגע לא מוכר לאף אחד שמבקש לקנות סים של 012MOBILE.

הוא הראה לי כמות פשוט לא הגיונית של פקסים שהוא פקסס רק בשבוע האחרון ל012 של תלונות של לקוחות על בעיות בגלישה, התנתקויות חוזרות ונשנות ועוד ועוד.

לתשומת לבכם.

פורסם

לי אין בעיה בשבוע וקצת שאני איתם.

פורסם

אני מסתכל רחוק, אל עבר העתיד!

יש עוד זמן ל LTE, שם זה יהיה סטנדרט.

פורסם

אני מסתכל רחוק, אל עבר העתיד!

אתה שוקל מעבר לאורנג' בגלל פונקציה ספציפית שכרגע (!) קיימת רק אצלהם, ואז אומר שאתה מסתכל אל עבר העתיד?

בעתיד לכולם יהיה את זה.

פורסם

אני לא שוקל אפילו לגעת במקל באורנג'. פשוט חיפשתי קצת על עניין הHD VOICE והיה כתוב כי בשביל שזה ייפעל הדרישות הן:

א. הרשת תומכת(כמו אורנג' במקרה זה)

ב. המכשירים המתקשרים תומכים

אני תוהה, האם זה יעבוד גם ברשתות נפרדות שכל אחת מהן תומכת(נניח גולן תתמוך והשיחה היא בין גולן-אורנג'). כי אם לא, זה די מיותר(כמו חבילות ה"1000 דקות למתקשרים בתוך רשת סלקום!" המרגש).

פורסם

נראה לי שלפני HD VOICE, יהיה ראוי קודם כל שרוב הטלפונים יהיו בעלי רמקול אפרכסת איכותי, בעל עוצמת שמע גבוהה, ובעלי מיקרופון איכותי ומערכת סינון רעשים טובה. כרגע זו המגבלה הרצינית - לא טווח התדרים של הצליל.

הרי בטלפון קווי ("בזק") שומעים לרוב בסדר גמור, למרות שזה "SD VOICE".

פורסם

אני לא שוקל אפילו לגעת במקל באורנג'. פשוט חיפשתי קצת על עניין הHD VOICE והיה כתוב כי בשביל שזה ייפעל הדרישות הן:

א. הרשת תומכת(כמו אורנג' במקרה זה)

ב. המכשירים המתקשרים תומכים

אני תוהה, האם זה יעבוד גם ברשתות נפרדות שכל אחת מהן תומכת(נניח גולן תתמוך והשיחה היא בין גולן-אורנג'). כי אם לא, זה די מיותר(כמו חבילות ה"1000 דקות למתקשרים בתוך רשת סלקום!" המרגש).

כרגע זה "תומך" בחלק מהמכשירים רק בגלל שאורנג רוצה לקדם סמרטפונים מסויימים.בעיקרון כל מכשיר דור 3+ שיכול להעביר כמות נתונים "תמוך" השירות. hd voice זה שירות רשת ולא שירות של המכשיר עצמו(כמו למשל מצלמה 8mpx וכו).רשת כמובן צריכה גם לתמוך.
פורסם

לא כל מכשיר, צריך מכשיר שיודע לפענח את הקודק של הפורמט.

פורסם

כרגע זה "תומך" בחלק מהמכשירים רק בגלל שאורנג רוצה לקדם סמרטפונים מסויימים.בעיקרון כל מכשיר דור 3+ שיכול להעביר כמות נתונים "תמוך" השירות. hd voice זה שירות רשת ולא שירות של המכשיר עצמו(כמו למשל מצלמה 8mpx וכו).רשת כמובן צריכה גם לתמוך.

זה לא עונה לי על השאלה. שוב:

"

"

פורסם

אין סיבה שלא, טכנולוגית זה אפשרי.

פורסם

אין סיבה שלא, טכנולוגית זה אפשרי.

תלוי במפעילות הייתי אומר..

האינטרס שלהם, כמו תמיד, הוא כסף- ולא טובת הלקוח...

לא נראה שיעדיפו לשתף פעולה [אם בכלל יש צורך] על פני האפשרות לבודד לקוחות בתוך הרשת שלהם כדי לעשות עוד טיפה כסף...

אני אישית מאווווד סקפטי לגבי כל הקונספט...

יש אנשים מסוימים שיכול להיות שימושי אם יהיה מסנן רעשי רקע כשמתקשרים אליי, אבל זה מיעוט- ובטח שלא הייתי חוזר לאורנג' [יש סיבה למה ברחתי מהם] גם אם ישוו לי מחיר ויתנו לי את הפיצ'ר הזה...

אפשר לחשוב שעד עכשיו מי שלא היה לו HD VOICE נמנע מלהשתמש בטלפון?!

לא... הטלפון היה ויהיה שמיש כמו שהוא...

מפעילה שמצ'פרת ומשדרגת את איכות השירות עבור לקוחותיה הרי זה מבורך... אך בטח לא סיבה לעבור אליהם...

עד כאן לפי דעתי :)

פורסם

זה יקרה בסופו של דבר. אין מצב שהכל מתקדם ורק הסאונד ישאר מאחור. אם לא הם, מישהו אחר יכנס לתפקיד.

פורסם

לפי דעתי ה- HD VOICE זה סתם גימיק, בכל מקרה עם התקדמות הדורות 2G>3G>4G (וגם הדורות ביניים) איכות השיחה עלתה בגלל שחברות הסוללר דחסו פחות את התעבודה.

ככל שהתעבודה גדולה יותר כך חברות הסלולר משלמות יותר כסף על תשתית קרקעית (לחברת בזק ,שהיא היחידה עם רשיון בארץ), התעבורה בין תחנות הממסר לא עוברת אלחוטית. ולכן יש להם רצון ברור לחסוך "ביטים".

עם התקדמות הדורות הדחיסה פוחתת וגם ההטכנולוגיה מתקדמת יותר ועד כמה שידוע לי בדור הרביעי (4G) התעבורה תיהיה ללא דחיסה כלל( כלומר 1:1)

פורסם

נראה לי שלפני HD VOICE, יהיה ראוי קודם כל שרוב הטלפונים יהיו בעלי רמקול אפרכסת איכותי, בעל עוצמת שמע גבוהה, ובעלי מיקרופון איכותי ומערכת סינון רעשים טובה. כרגע זו המגבלה הרצינית - לא טווח התדרים של הצליל.

הרי בטלפון קווי ("בזק") שומעים לרוב בסדר גמור, למרות שזה "SD VOICE".

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים