פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים מה עובד? הם תומכים בתדר 1800 לא ב-900. עובד = SIM של גולן בתוך 5110 עובד תקין.
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים מוזר, אתה בטוח שמדובר ב 5110 ? היו מספר דגמים שנראו אותו הדבר.לאיזו רשת הוא מראה שהוא מחובר ?
פורסם 2012 בדצמבר 713 שנים עובד = SIM של גולן בתוך 5110 עובד תקין.ומה סוד הקסם? פשוט שמת וזה עבד? כי אצלי זה לא.
פורסם 2012 בדצמבר 1313 שנים ממש לא מיותר. יחסוך טירטור לקוחות.זה ההבדל בין לקוח שעובר לחברה האחרת ויתקל בבעיות עקב חוסר בהגדרות וחוסר ידע, לבין זה שהחברה החדשה תוכל במקום להגדיר לו את הטלפון להגדרות שלה ולבדוק תקינות.
פורסם 2012 בדצמבר 1513 שנים הדבר היחיד שזה יגרום הוא ללקוחות לשבת חצי שעה במרכז שירות עד שיגמר הניוד בשביל הסיכוי של האחוז אחד שתהיה תקלה (וכן, מתוך אלפי הניודים שמתבצעים ביום בערך לאחוז אחד או פחות יש תקלה כלשהי).
פורסם 2012 בדצמבר 1513 שנים אני לא חושב שאנשים ישבו חצי שעה בתוך מרכז השירות (וגם אם כן, אז מה?) כי הם כמעט תמיד נמצאים במרכזי קניות וכאלה. להסתובב ולשרוף חצי שעה זה משהו שאפשר לעשות בקלות.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים בזמן האחרון יש לי המון בעיות עם גולןהקליטה נעלמת וחוזרת, כנ"ל לגבי הגלישהמציק במיוחד שמנווטים עם wazeניסיתי גם לבחור רשת ידנית וגם אוטומטית. קורה ב2 קווים שונים ב2 מכשירים שונים.האם יש לזה פתרון? אני שוקל ברצינות לחזור לאפ"ס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.