עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגלל זה המבצע לחצי שנה, הוא מנסה לעשות "בום" ולגייס המון לקוחות בו זמנית.

ומה רע בזה?

פורסם

האמת שאין בזה יותר מדיי היגיון.

קעקע (וגז, שנמצא בקרקע) זה דבר מוחשי שאפשר להגיד שהוא שייך למדינה.

"תדר" זה לא דבר מוחשי, זה תדר.

זה כמו שאנשים יצטרכו לשלם למדינה כל פעם שהם ירצו לדבר (דיבור = קול = סאונד = תדר).

זה כמו לשלם אגרה מאוד גבוהה על רמקולים, כי הם משתמשים בתחום תדרים מאוד רחב (בד"כ באיזור ה-50 הרץ עד 20 קילו הרץ).

לא מדויק.

גם התדרים אשר ניתנים לשימוש הם מוגבלים. ואם כל אחד יוכל לשדר בהם, לא תוכל לקיים שום רשת סלולרית וכו'.

לרמקול תוכל להשוות במידה ואתה משדר עם הרמקול כך שכל השכונה תוכל לשמוע ולא מקסימום השכנים שלך.

אגב, גם על רמקולים יש אגרה... 15% מס קניה אם אני לא טועה. מוחשי באותה מידה.

פורסם

ומה רע בזה?

רע? זה מעולה :xyxthumbs: אחלה מבצע של גולן.... רק טיפה פקשש מבחינת "קנס היציאה" התבלבל עם ארה"ב קצת חח
פורסם

רע? זה מעולה :xyxthumbs: אחלה מבצע של גולן.... רק טיפה פקשש מבחינת "קנס היציאה" התבלבל עם ארה"ב קצת חח

:nixweiss:

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה צעד שמעיד על לחץ. במחשבה שניה אולי מטרתו היא שלקוחות "קלים" שמשלמים פחות מהסכום הנ"ל יגררו כי "אם כבר אז למה לא"

פורסם

:nixweiss:

איפה איבדתי אותך? :o
פורסם

בקטע עם קנס היציאה וארה"ב.

פורסם

wwwwwwwww

בקטע עם קנס היציאה וארה"ב.

מה שקורה בארה"ב אתה יכול לקנות מכשיר במחיר מאוד מאוד זול לדוגמא אייפון 5 ב100$ בחוזה של שנתיים מול ווריזון. במידה ואתה עוזב למשל אחרי שנה אתה צריך להחזיר "שוויה ההטבה" שקיבלת על המחיר של האייפון 5. זה בדיוק מה שגולן כתב בחוזה שלו ועכשיו משנה את זה בגלל הפז בתקשרות.
פורסם

איך בדיוק 100$ לאייפון זה "מאוד זול"? בארץ עד הרפורמה זה היה ב-0$.. בחינם. "רק תתחייב"..

פורסם
:lol: הכל יחסי חבוב
פורסם

wwwwwwwww מה שקורה בארה"ב אתה יכול לקנות מכשיר במחיר מאוד מאוד זול לדוגמא אייפון 5 ב100$ בחוזה של שנתיים מול ווריזון. במידה ואתה עוזב למשל אחרי שנה אתה צריך להחזיר "שוויה ההטבה" שקיבלת על המחיר של האייפון 5. זה בדיוק מה שגולן כתב בחוזה שלו ועכשיו משנה את זה בגלל הפז בתקשרות.

49 ש"ח לחצי שנה ו-99 ש"ח מהחודש השביעי. איפה יש כאן שווי הטבה?

פורסם

היו פרסומים שבדקו וגם בחוזה+באתר שלנו נכתב וגם אחרי שיחה מול נציגים שבמקרה ואתה מתנתק לפני תוך ה6 חודשים שאתה במצע בתשלום 49 שח לחודש אתה תשלם את ההפרש מהמחיר המלא ליתרת החודשים.

לדוגמא חודשיים הייתי בגולן במחיר 49 שח ואני רוצה להתנתק אז אני צריך לשלם לגולן 99-49= 50*4 חודשים שזו היתרה לחצי שנה.

פורסם

הנציגים טעו, מיכאל גולן באופן אישי אמר זאת יום אחרי תחילת המבצע ו"ההתלהבות" של התקשורת "התומכת".

פורסם

זו לא בדיוק טעות, החברה באמת פרסמה את ההנחיות ואחרי זה הם חזרו בעצם. התנאים האלו גם הופיעו באתר עצמו וכמה וכמה נציגים אמרו את זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4311726,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים