עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

מה עדיף? לקבל חינם 4 חודשים של חשבון של 10 שח, או לקבל 4 חודשים חינם של חשבון 99 שח ?

בנתי. :kopfpatsch:

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני קיבלתי את המייל עכשיו

פורסם

כפי שהוסבר, "אתם" זה אותו הדבר. לשניכם יורד התשלום (או ההטבה שלא יורדת) באותו חשבון ומאותו כרטיס אשראי.

כך שזה לא רלוונטי.

בעיקרון כי אימי לא צריכה יותר מ9.99 אבל אם יש אפשרות לעשות לה ל99 ל4 חודשים אז למה לא?

ואם אני מקבל את ההטבה היא בכל מקרה של 99. זאת הייתה השאלה.

פורסם

במצב זה הדבר היחיד שלא מובן הוא שאם אני בחבילת 99ש"ח, מה מונע ממני לעשות קו חדש בחבילת 9.99ש"ח ולקבל 4 חודשים חינם בקו של ה- 99ש"ח. אפשר לעשות גם קומבינה כזו עם ניוד קו ממפעיל אחר...

מה שמונע ממך לעשות את זה הוא שההטבה היא לקו החדש...

לא שזה מונע ממך באיזו שהיא צורה

אבל ההיגיון אומר שההטבה היא ל4 חודשים לכל קו חדש

ולא"הטבה מצטברת לאורך שנים" לקו הקיים שלך

פורסם

רשום (אני גם קיבלתי את המייל), אבל אני הייתי בטיפול אצלם בנושא אחר, וכשחזרה אלי מנהלת שירות הלקוחות היא סיפרה לי על המבצע ואמרה לי שהמבצע הינו גם לקוים חדשים ולא רק מתניידים.

אולי היא טעתה, אך זה מה שהיא אמרה.

אגב,

במצב זה הדבר היחיד שלא מובן הוא שאם אני בחבילת 99ש"ח, מה מונע ממני לעשות קו חדש בחבילת 9.99ש"ח ולקבל 4 חודשים חינם בקו של ה- 99ש"ח. אפשר לעשות גם קומבינה כזו עם ניוד קו ממפעיל אחר...

כתוב בפירוש שהמבצע רק ללקוחות מניידים, ולא ללקוחות חדשים. (ראה באותיות הקטנות) וזה גם הגיוני שכך, שלא יצטרפו אנשים רק ל 4 חודשים בלי לנייד, ואז יבטלו וימשיכו עם הקו הישן שלהם בחברה הישנה. כמובן, שגם במקרה כזה הם יוכלו שוב לנייד לחברה הישנה לאחר תום ההטבה. אך רוב אלו שכבר ניידו לגולן, לא יניידו שוב בלי סיבה טובה.

לגבי הקומבינה של ניוד ממפעיל אחר. נכון, לכאורה ניתן. אבל אולי יש עוד אותיות קטנות בתהליך החתימה שאתה לא יכול לבטל/לשנות את הקו שכבר קיים בגולן בתקופת ההטבה.

פורסם

ויכוח סרק... קראתי את האותיות הקטנות, אני יודע שכתוב ללקוחות מניידים, אך עם זאת זה מה שנאמר לי ע"י מנהלת ש.הלקוחות של גולן טלקום. מי שרוצה שיבדוק עם שירות הלקוחות.

פורסם

אשמח להבהרה בנושא התשלום,

צירפתי בן / בת משפחה לחשבון הקיים שלי (החשבון שלי-->הוספת קו)

כשמילאתי פרטי תשלום רשמתי את פרטי האשראי של מי שצירפתי.

האם המבצע יחול על מי שצירפתי או שהייתי צריך לשים את האשראי שלי?

פורסם

כל עוד לא קיבלת מספר לקוח חדש, נראה שתקבל את ההטבה.

אבל תתקשר אל השירות שלהם ותשאל כדי להיות בטוח.

פורסם

הנה, גם אני קיבלתי עכשיו :)

אבל אם אני רוצה לנייד מישהו לחשבון משלו בגולן, זה לא תופס. חבל...

פורסם

mygo software צריכים לעדכן את ה כמה דיברתי שלהם שיתפוס גם את גולן עכשיו.

פורסם

^

חחח ענק! אבל ישנם אי דיוקים, וליתר דיוק- אי דיןק אחד חמור: הוא ניתק לפוטין. ואף אחד לא מנתק לפוטין.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

^גדול!

זה הזמן לשלוח מתנה ל"ידידים"...

וברצינות: אם הבנתי נכון - יכול להיות שעדיין לא הפעלת את הכרטיס?

פורסם

כן חשוב מי, כי עושה רושם שיש פה פרטים דיי מהותיים כנראה שאתה לא מספר לנו.

למה שמישהו ישלח בדואר סים (פעיל) למישהו אחר?

פורסם

גולן השיקה היום חבילה ללא הגבלה ב49 ש"ח לחצי שנה

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000800728#fromelement=hp_firstarticle

והתגובות מגיעות:

בכירים בענף הסלולר: "פרפורי גסיסה של גולן טלקום"

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000800747#fromelement=hp_daily_news

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים