עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

4 חודשים חינם לכל קו, או 4 חודשים חינם לקו ה"ראשון" * מספר בני המשפחה שהוספתי?

• תגובות 2k
  • צפיות 430.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסבר... למצטרפים חדשים החל מאתמול (יום רביעי 3.10) ולא כאלה שמחכים לסים או שלא הפעילו אותו.

תפתח קוים נוספים חדשים (או תנייד לחשבון שלך, לא לחשבון חדש), תקבל 4 חודשים חינם לכל קו. מומלץ למי שבחבילת 99ש"ח, כי המבצע אינו כולל חריגות, ובחבילה של ה- 9.99ש"ח לא עשינו בזה כלום... אפשר לשנות את החבילה במחזור חיוב הבא (כמדומני 24.10) ואז יש לצרף את הקוים החדשים עד ל- 5.11.

כלומר לדוגמה

אתה בגולן יש לך מספר לקוח XXXX

אימא, אבא, אחותך, סבתך וחבר הכי טוב שלך נמצאים בחברה אחרת.

אם כולם עוברים תחת חשבונך XXXX (ניוד או קוים חדשים), אתה מקבל 4 חודשים x 5 קוים חדשים = 20 חודשים חינם = 1,980ש"ח "מתנה".

כל מספר לקוח XXXX מוגבל לסה"כ 6 קוים.

פורסם

4 חודשים חינם לכל קו, או 4 חודשים חינם לקו ה"ראשון" * מספר בני המשפחה שהוספתי?

הכוונה שכל קו שמצטרף, מקבל 4 חודשים מתנה.

בכל מקרה זה לא משנה, כי זה מותנה שכל הקווים תחת אותו חשבון גולן. = יורד מאותו כ. אשראי.

פורסם

אתם קולטים איזה בלאגן עומד להיות מחר ובימים הקרובים.

מעניין איך החברות הותיקות יגיבו. יש כאן פוטנציאל של חצי מליון פלוס קווים נוטשים.

פורסם

מעניין, אני לא קיבלתי את המייל

פורסם

אתה לקוח פעיל? באיזו חבילה?

פורסם

יש לי 2 לקוחות - שניהם פעילים בחבילה של 99

פורסם

זה הגיע במייל

והאותיות הקטנות..

למה אני לא קיבלתי? :s05: יש לי 4 קווים שלהם, מספרי החשבון הם שונים אבל כרטיס האשראי הוא אותו כרטיס.

פורסם

לא מדוייק, כרגע זה רק לקווים מתניידים.

לפי מנהלת שירות הלקוחות שלהם, גם לקוים חדשים ולא רק מתניידים, באופן חד משמעי, השיחה מוקלטת.

פורסם

מעניין אם מניידים מספר חדש ללקוח חדש, ואז הוא מוסיף קו נוסף הוא יקבל את ההטבה

פורסם

יש לי 2 לקוחות - שניהם פעילים בחבילה של 99

למה אני לא קיבלתי? :s05: יש לי 4 קווים שלהם, מספרי החשבון הם שונים אבל כרטיס האשראי הוא אותו כרטיס.

יש לי 2 חשבונות שונים בגולן. אחד על שמי עם חבילה 10 שח.

השני על שם אימי עם חבילה 99 שח.

בשניהם מוגדר אותו כרטיס אשראי כאמצעי התשלום.

ובשניהם קיבלתי את המייל.

דבר נוסף... מעניין איך הם בודקים שמדובר בבני משפחה. הרי בני משפחה יכולים להיות תחת שמות משפחה שונים אצל המפעיל שממנו עוברים.

מעניין אם מניידים מספר חדש ללקוח חדש, ואז הוא מוסיף קו נוסף הוא יקבל את ההטבה

הראש היהודי כבר ממציא לנו פטנטים.

לדעתי לא. כי המייל נשלח ללקוחות קיימים בלבד.

אך בעיקרון עם יש לך כבר חשבון בגולן, אך אין לך מספר אחר לנייד, תמיד אפשר לפתוח קו חדש באפ"ס ומייד לניידו לגולן :silly:

פורסם

רגע בילבלתם אותי במשהו

אני לקוח ראשון בגולן, אם אני מצרף עוד לקוח(בן משפחה) אז מי מאיתנו מקבל את ההטבה?

אני הלקוח שצירפתי

או

הלקוח החדש (קו המנוייד)

הראש היהודי כבר ממציא לנו פטנטים.

לדעתי לא. כי המייל נשלח ללקוחות קיימים בלבד.

אך בעיקרון עם יש לך כבר חשבון בגולן, אך אין לך מספר אחר לנייד, תמיד אפשר לפתוח קו חדש באפ"ס ומייד לניידו לגולן

;D

פורסם

יש לי 2 חשבונות שונים בגולן. אחד על שמי עם חבילה 10 שח.

השני על שם אימי עם חבילה 99 שח.

בשניהם מוגדר אותו כרטיס אשראי כאמצעי התשלום.

ובשניהם קיבלתי את המייל.

נו, קיבלתי לפני דקה. :) אבל למה זה לא שווה אם כולם בחבילה של 9.99?

פורסם
אני לקוח ראשון בגולן, אם אני מצרף עוד לקוח(בן משפחה) אז מי מאיתנו מקבל את ההטבה?

אני הלקוח שצירפתי

או

הלקוח החדש (קו המנוייד)

כפי שהוסבר, "אתם" זה אותו הדבר. לשניכם יורד התשלום (או ההטבה שלא יורדת) באותו חשבון ומאותו כרטיס אשראי.

כך שזה לא רלוונטי.

נו, קיבלתי לפני דקה. :) אבל למה זה לא שווה אם כולם בחבילה של 9.99?

מה עדיף? לקבל חינם 4 חודשים של חשבון של 10 שח, או לקבל 4 חודשים חינם של חשבון 99 שח ?

פורסם

איזה מנהלת שירות לקוחות? במייל רשום בפירוש שזה לקווים מתניידים

רשום (אני גם קיבלתי את המייל), אבל אני הייתי בטיפול אצלם בנושא אחר, וכשחזרה אלי מנהלת שירות הלקוחות היא סיפרה לי על המבצע ואמרה לי שהמבצע הינו גם לקוים חדשים ולא רק מתניידים.

אולי היא טעתה, אך זה מה שהיא אמרה.

אגב,

במצב זה הדבר היחיד שלא מובן הוא שאם אני בחבילת 99ש"ח, מה מונע ממני לעשות קו חדש בחבילת 9.99ש"ח ולקבל 4 חודשים חינם בקו של ה- 99ש"ח. אפשר לעשות גם קומבינה כזו עם ניוד קו ממפעיל אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים