עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

העניין שקצב העוברים יורד !

ההייפ דעך, ובקיצור, זה לא זה.

אני בטוח שהחברות החדשות ישמחו לשמוע שאתה החלטת ש"זה לא זה", כדי שלא יבזבזו סתם עוד כספים ופשוט יפרשו כבר עכשיו.

מה זה החרא הזה? מי המטומטם שבנה להם את האתר?

במקום להעביר אותי לאתר הרגיל או לכל הפחות להציג לי את העמוד בגירסה המוביילית שלו, הוא פשוט זורק לי עמוד שגיאה כללי בלי שום יכולת להגיע לגירסה הדסקטופית של אותו עמוד.

• תגובות 2k
  • צפיות 430.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להוט לא צפויה בעיה לעמוד בזה, הם התחילו עם כמה מאות אלפי לקוחות מירס.

למעשה, לפי המספרים בכתבה הם כבר באיזור ה7% (563 אלף מנויים).

גולן מדווחים על כ100 אלף לקוחות (מתוכם 50 שהתניידו)

יש לה עוד כמה שנים לעמוד ביעד השאפתני של נתח השוק שהציבו לה.

פורסם

לא נראה לי שזה כזה שחור ולבן, בעיקר לאחר שהגדולות

די קיצצו בתיאבון שלהן ( שעדיין גדול, זה נכון ).

אתה כאן מוכיח את הטענה. להמשיך להיות לקוח של חברה שעשקה אותך שנים, מכיון שכעת היא נותנת לך מוצר נחות בשווי השוק, (אתה אמרת את זה) כשיש לך אלטרנטיבה? זה מהות העניין.

אח"כ מתפלאים שאנחנו אפס אחד גדול בצרכנות נבונה, וכולם גוזרים עלינו את הקופון הכי גבוה בעולם המערבי ברובם ככולם של התחומים.

לא, אתה תשלם להם את הפיקדון כשהם לא יגיעו לשבעה אחוזים מהמנויים !

אני לא חושב שזה יקרה. אני מכיר אנשים שמצטרפים בימים אלו לגולן, אולי הקצב ירד, אך עדיין זה רק ההתחלה ואף אחד לא השלה עצמו שזה לא יקח שנים עד שיהיה לחדשות נתח שוק שווה ויותר על הותיקות.

אבל נניח שזה יקרה, זה אומר שהתחרות נכשלה ומחירי שוק הקרטל יחזרו לאט למקומם הקודם.

אתה ואני נשלם את המחיר בחשבון החודשי של הסלולרי עשרות-מוונים מהשווי הפוטנציאלי שאנו נקבל במקרה של אי החזרת הפיקדון לחברות החדשות.

צריך לחשוב לא רק על כמה שאתה משלם עכשיו, אלא גם כמה תשלם עוד 4 ו 5 שנים מהיום. לכן חשוב לעודד את החדשים, ובמיוחד את גולן שהיא לא חלק מתאגידי התקשורת הענקיים במדינת ישראל, שהוכיחו עצמם שוב ושוב כדורסנים.

פורסם

אני מתפלא מאנשים שעוברים לחברות "חדשות" ושמחים שמשלמים עכשיו רק 88 ש"ח, אני מדגיש שזה בדיוק מה שהם אמרו משלים עכשיו ומה יהיה בעוד שנה שנתיים?

במקום לתמוך בחברה שעוד לא עשתה לנו חור בכיס, אולי היא תהיה טובה ואולי לא, אבל ישר להמשיך לממן את החברות שעשו עלינו הון?

הבעיה פה שאנשים חושבים מה טוב להם עכשיו, לחסוך את ה11 ש"ח בחודש, לא חושבים על העתיד.

במיוחד בעובדה שגולן נותן שירות אינטרנטי מהיר, נוח ויעיל.

אני רוצה להאמין שמי שעובר לגולן יש לו קצת שכל, ומי שנשאר בחברות אחרות פשוט מעדיף שינצלו אותו עכשיו (וקצת זולים מגולן) בשביל לנצל אותו עוד יותר אחר כך.

פורסם

העניין הוא שזה בכלל לא מדוייק, הוט לא זולים יותר מגולן.

כלומר הם כן, אבל זה עבור מסלול נמוך יותר. אפשר באותה מידה להגיד שיש לגולן חבילה של 10 ש"ח אז הם זולים יותר מה-89 של הוט מובייל.. נכון, זאת חבילה שונה. אבל ככה זה גם בהשוואה של שתי החבילות ה"בלתי מוגבלות" של שתי החברות! אלו חבילות שונות..

בגולן אומנם משלמים 10 ש"ח יותר, אבל במחיר הזה מקבלים גם שיחות ללא הגבלה לחו"ל, ושימוש באינטרנט גם דרך hotspot עם חיבור למחשב נייד (מה שלא ניתן לעשות בהוטמובייל, וגם לא באורנג' אגב, כי הם חוסמים את זה) - כך שה-10 ש"ח האלה הם לא "סתם", מקבלים עבורם יותר. וזה בלי לדבר על כל האידיאולוגיות מסביב.

פורסם

דיי כבר עם הגישה הזאת, שכל אחד שהצהיר שהוא עבר

לחברה חדשה מחשיב את עצמו מינימום מהפכן בקנה

מידה של צ'ה- גווארה :pissed: .

למה די? אני ממש לא מרגיש כמו צ'ה גווארה אבל אני בהחלט מחשיב את עצמי כאחד התומכים שלו. אם אני מספק לו כסף אז בדרכי הצנועה אני עוזר למהפכה. וכן, אני גאה בזה.

פורסם

צ'ה גווארה הוא בעיקר רוצח ואדם שפל, אז לא הייתי מתגאה בלהיות צ'ה גווארה בשום מצב, אבל זה לא הנושא.

אני מאוד רוצה לעבור לגולן, אבל אני עוד לא עושה את זה. אני עוד לא עושה את זה כי אני רואה כאן בפורומים כל מיני בעיות כאלה ואחרות - החל משלב הניוד ועד לשימוש שוטף. אם באורנג' ודומיהם לא הייתם מצליחים להתחבר לאתרים מאובטחים, הסיגנל שלכם היה קופץ בין רשתות ומתנתק, הייתם כמה ימים ללא-קו(בזמן הניוד) או שלא הייתם יכולים לחייג למספרים מסויימים או לקבל שיחות ממספרים מסויימים - הייתם כועסים מאוד, ובצדק.

תרצו או לא תרצו, בחברות הותיקות אין בעיות כאלה. "אין חכם כבעל ניסיון".

אני מחכה ומצפה ליום שבו הבעיות הללו יפתרו, אני אנייד את המספר ותוך שלוש שעות כמובטח אהיה לקוח של גולן. בינתיים, הזמינות התמידית חשובה לי והידיעה שכל מי שצריך לדבר איתי יכול לדבר איתי, והפוך - תרצו או לא, זה שווה לי את הכסף העודף של להישאר בחברה גדולה.

כמובן אגב ש"השתמשתי" בכך שהחברות הגדולות גם הורידו מחירים וצימצמתי את החשבונית החודשית שלי בלא מעט בכלל, גם בלי לעבור חברה.

פורסם

אני בגולן כבר חודשיים ואין לי שום בעיה (וגם לא היתה בעבר) מהבעיות שכתבת קודם. אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך :)

פורסם

דיון של 30 עמודים בפורום זה ממש על "בעיות במעבר להוט/גולן", זה שעומרי J ידידנו פה ממש טוען כי ייתכן וייאלץ לחזור לאחת החברות הותיקות כי הרואמינג הורס לו את החיים ועוד תגובות רבות כאן ועדויות של חברים בפייסבוק - אל תיתן לעובדה שהעובדות לאו דווקא תקפות כלפייך לבלבל אותך עם העובדה שהעובדות קיימות :xyxthumbs:

פורסם

אגב, הבעיה עם הroaming מתרחשת אצלי עם הוט מובייל.

לא מתרחשת אצל האשה עם גולן.

אני גם מניח שזה מאוד תלוי איזור

פורסם

ל-OMRIJ יש בעיה נקודתית שככל הנראה בכלל נובעת בגלל אורנג' ולא בגלל גולן, אבל אז תיתן לזה להרוס לך את התיאוריה שמדובר בבעיה כללית :)

פורסם

בוא נעשה סדר:

יש לי שתי בעיות אחת בהוט ואחת בגולן:

בהוט מובייל - אני מניח שיש אנטנה של הוט מובייל בסביבה (הרחוקה) של העבודה שלי

כתוצאה מכך יש המון נדידה בין האנטנה הזאת לאנטנה של פלאפון מה שגורם לחוסר זמינות

(לפעמים מספיק שאני אלך למרפסת בשביל לראות איך הקליטה נעלמת וחוזרת אחרי כמה שניות - בזמן שיחה זה פשוט מתנתק)

הטלפון שלי תומך ב2 התדרים - 850 ו2100 .

אגב, מצאתי לזה זמנית פתרון עקום:

הגדרתי את התדר של הטלפון ל850 בלבד- הוא לא מתחבר להוט אלא רק לפלאפון

בינתיים אין בעיה :)

בגולן - יש מעט מספרים שאי אפשר לחייג אליהם

אחד מהם היה האורנג' שלי - לא הצלחנו לפתור את זה, נפתר רק כשניידתי להוט מובייל (אחרי לא מעט שיחות עם גולן ואורנג')

יש כמה מספרי 1800/1700 שלא עובדים (ולא קשור להגדרות באתר)

היה גם מספר אחד נייח (04) שלא ניתן היה להתקשר אליו

לכל המספרים "הבעייתיים" האלו ניתן להתקשר מכל אחת מהחברות האחרות.

זה קצת מבאס אבל לא DEAL BREAKER מבחינתי (למרות שכנראה מבחינת האשה כן, היא רוצה לעבור)

פורסם

הבעיה מבחינתי היא פחות במה שאתה יודע ויותר במה שאתה לא יודע.

אתה יודע עכשיו שאתה לא יכול להתקשר למספר X. יש סיכוי לא רע בכלל שגם המספרים Y Z וכד' לא יכולים להתקשר אלייך - ואתה לא יכול לדעת את זה, אלא אם הם יתקשרו איתך בדרך שונה ויאמרו לך זאת.

אני ממש לא צריך עכשיו את הסיכון שאנשים כאלה ואחרים, קרובים ורחוקים או מהעבודה לא יכולו ליצור איתי קשר.

פורסם

אני בהוט מובייל כבר חודש, לפני כן הייתי ברמי לוי ולא הייתה בעייה ולו הקטנה ביותר.

חוץ מזה, כשאין התחייבויות ואתה יכול לדלג בין חברות כרצונך, תנסה חודש. מה יש לך להפסיד? מקסימום תחזור לאורנג'\סלקום\פלאפון\גנב אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים